Comencen les festes de les penyes amb paelles, orquestra, discomòbil i parc infantil

Comencen les festes de les penyes amb paelles, orquestra, discomòbil i parc infantil

Discomòbil, nit de paelles, orquestra i parc infantil ha sigut l'oferta del primer cap de setmana de les festes de l'Agrupació de Penyes de Puçol. Per als dies 16, 17 i 18 de juny estan previstos els dos plats forts, amb la ''nit de torrà'' i el concert de rock a càrrec d'Escandall i La Coixinera.

La coincidència en la nit del dissabte 10 de dos actes orientats als jóvens va restar públic a la tradicional nit de paelles de les penyes, que enguany va comptar tot just dos-cents assistents, els que després de degustar el sopar van poder disfrutar d'una nit de festa amb orquestra fins ben avançada la matinada.

''No hem pogut separar els nostres actes de la gala de fi de temporada dels distints equips de futbol de la Unió Esportiva Puçol, però és que hi ha actes nostres en els dos caps de setmana i després ja entrem en les festes de Sant Joan i la setmana taurina, després era impossible trobar un dissabte lliure''. D'esta manera justificava Toni Martínez, el president de l'Agrupació de Penyes, la coincidència de dos actes en què inicialment estava prevista la presència de jóvens de la població.

Però l'explicació del president se cenyix a la realitat de Puçol: els mesos de maig i juny solen tindre tots els caps de setmana plens d'activitats perquè molts col·lectius celebren la seua fi de curs o de temporada i perquè tots volen celebrar els seus actes abans que arribe l'estiu i comence la temporada taurina... i ja se sap que a Puçol és molt difícil tindre èxit amb un acte en cap de setmana durant la temporada dels bous al carrer.

No obstant això, el president insistix en el fet que un xicotet buit de participació és normal en qualsevol celebració i, al contrari, destaca l'èxit del parc infantil del diumenge i també espera una àmplia participació per a la nit del dissabte 17 amb la no menys tradicional nit de torrà.


Per a Toni Martínez són a més unes festes especials, perquè després de complir el seu segon any com a president té decidit que no es presentarà a les pròximes eleccions: ''ho deixe perquè la meua empresa i la meua família requerixen tot el meu temps. Han sigut dos anys de molta dedicació, amb un grup humà excel·lent, però és hora de cedir el pas a altres jóvens de les penyes que entren amb ganes, il·lusió i noves idees''.

Però la segona setmana de festes comptarà enguany amb un altre plat fort: el concert Calfem l'estiu, previst per a la nit del divendres 16 en el pàrquing de l'antiga estació de Renfe. Un concert de rock organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Puçol que comptarà amb l'actuació d'Escandall i La Coixinera.

Salvador Claramunt, regidor de Joventut, destaca l'expectació que ha creat este esdeveniment: ''d'una banda, tindrem la presentació del nou disc d'Escandall, un grup de Puçol que està començant a despuntar en el panorama de la música autonòmica; per un altre, comptem amb la presència d'un grup català tan prestigiós com La Coixinera, la trajectòria de la qual no oferix cap dubte sobre la qualitat de la seua música''.

15 Juny 2006
FaceBook  Twitter  

Altres