Maratoniana entrega de premis de la UD Puçol per a tancar una brillant temporada

Maratoniana entrega de premis de la UD Puçol per a tancar una brillant temporada

La festa de fi de temporada de la Unió Esportiva Puçol, celebrada el dissabte 10 de juny, va servir per a anunciar les dos grans novetats per a la pròxima campanya (la gespa artificial i l'acord amb el València CF), però també per a fer un balanç d'enguany i reconéixer els mèrits dels futbolistes més destacats en cada una de les categories.

El camp municipal José Claramunt va acollir el que probablement siga l'últim acte sobre el seu vella gespa natural: una paella gegant en la qual van participar pares, jugadors, amics, directius i representants de l'Ajuntament.

Després del sucar, va arribar l'hora dels discursos i l'entrega de premis. Durant els primers, tant el president, Pascual Orero, com el regidor d'Esports, Salvador Claramunt, i l'alcalde, Juan Manuel Busto, van realitzar un balanç positiu de la campanya actual, destacant l'ascens de l'equip juvenil a la Lliga Nacional i l'èxit del primer equip, que ha aconseguit un any més mantindre la categoria en 3a Divisió.

Però els moments més emotius es van viure durant l'entrega de premis i, sobretot, amb l'homenatge al president, que complix vint anys al front del club i continua amb ganes d'anar més enllà. A l'emoció va contribuir en gran manera el treball realitzat per dos directius, Juan Sebastiá i Gonzalo Alcàsser, els que un any més han sigut els encarregats de realitzar els vídeos dels moments més significatius de la temporada.

Van començar els del primer equip, després es va rendir l'homenatge a la directiva, seguida de l'equip juvenil, tots ells amb el seu corresponent vídeo il·lustratiu i, per a finalitzar, van ser pujant un a un la resta d'equips de l'escola per a arreplegar un detall, el premi al pichichi, el premi a la regularitat i fer-se la foto de final de temporada. Perquè l'acte tinguera encara més emoció, es van realitzar tres sortejos durant la nit, amb un DVD de regal en cada cas.

Estos han sigut els guanyadors en cada una de les categories:

Primer equip (3a divisió): màxim golejador, Juan Carlos Tocho; premi a la regularitat compartit per Poveda i Noé.

Juvenil A, entrenat per Fernando: el trofeu al màxim golejador ha sigut per a Kiko, el de la regularitat ho ha aconseguit Vicente Jover.

Segon equip (1a regional), entrenat per Manolo: Cabezas ha sigut el pichichi i Ramón el jugador més regular.

Tercer equip (2a regional), entrenat per José: el màxim golejador ha sigut Iván i el jugador més regular Castelló.


Juvenil B, entrenat per Ramón: Iván el pichichi i Borja el més regular.

Cadet A, entrenat per Sanfélix: Rubén ha obtingut el trofeu al màxim golejador i Mitsuf el de la regularitat.

Cadet B, entrenat per Miguel i Rafa: pichichi per a Pardo, trofeu de la regularitat per a Alex.

Infantil A, entrenat per Vicente Bosch: Enric s'ha proclamat màxim golejador i Mario el jugador més regular.

Infantil B, entrenat per Pepe Cabot: el seu fill Cabot ha sigut el pichichi i el trofe

24 Juny 2006
FaceBook  Twitter  

Altres