Durant els mesos de juliol i agost s'impartixen classes gratuïtes d'aeròbic en la platja de Puçol

Durant els mesos de juliol i agost, de 9:30 a 10:30 del matí, s'impartixen classes gratuïtes d'aeròbic en la plaça de la Rosa dels Vents de platja de Puçol. Forma part de la campanya 'Estiu a la Mar'.

Amb l'inici de la temporada taurina es posa en marxa el II Concurs de Fotografia taurina Vila de Puçol. Pots consultar les bases en esta mateixa pàgina web, en la sección 'se hace saber' 'convocatorias'.

L'OMIC (OFICINA D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR) amplia el seu horari d'atenció al públic: dimecres de 12 a 15 hores i divendres de 10 a 15 hores. L'oficina de l'OMIC es troba en la planta baixa de l'Ajuntament i durant este horari poden realitzar-se consultes, reclamacions, denúncies, assessorament i tot allò que s'ha relacionat amb els nostres drets com a consumidors.

L'Agència de Desenvolupament Local atén ara les seues visites en l'antiga 'Casa del Bou', amb el següent horari d'atenció: dilluns i divendres de 9 a 14 hores i dimecres de 9 a 11 hores. La seua adreça de correu electrònic és pucol_adl2@gva.és.

En la secció Es fa saber, en l'apartat de 'edictes' pots trobar les últimes OFERTES D'OCUPACIÓ que oferix l'Ajuntament de Puçol.

L'OFICINA DE PROMOCIÓ DE VALENCIÀ de l'Ajuntament t'oferix la possibilitat de preparar-te per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià. Totes les vesprades, de 17 a 21 hores en la Biblioteca Municipal, podràs aconseguir material bibliogràfic, models d'exàmens amb solucionaris i enllaços de recursos en línia. Per a més informació, telefona a l'Oficina de Promoció del Valencià 96 142 13 03 o envia un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Nou horari del PARC RIBELLES:

Dilluns a Divendres: de 17 a 22 hores.

Dissabtes: d'11 a 13:30 hores i de 17:30 a 22 hores.

Diumenges tancat.

La TREBALLADORA SOCIAL de l'Ajuntament té el seu horari d'atenció al públic els dilluns i dimecres, de 8.30 a 14.00 hores en la planta baixa de l'Ajuntament.

L'EDUCADORA DE SERVEIS SOCIALS de l'Ajuntament té el seu horari d'atenció al públic els dilluns i dimecres, de 8.30 a 14.00 hores en la planta baixa de l'Ajuntament.

Ara és més fàcil realitzar qualsevol tràmit municipal en l'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ, situada en la planta baixa de l'Ajuntament, gràcies al seu ampli horari d'atenció al públic. L'horari d'hivern de l'oficina és el següent: dilluns i dimarts, de 8'00 a 19'00 hores; dimecres i dijous de 8'00 a 17'00 hores; divendres de 8'00 a 14'30 hores i dissabtes de 10'00 a 13'00 hores.

09 Agost 2006
FaceBook  Twitter  

Altres