Un concert d'hip-hop obri els actes nocturns de les festes

Un concert d'hip-hop obri els actes nocturns de les festes

Inés Barres, festera d'enguany, ens resumix en la següent notícia com va ser la primera nit de les festes d'enguany, en la que es va realitzar l'entrega de premis del campionat de futbol vespertí i els assistents van poder disfrutar de dos actuacions d'hip-hop.

*****

El concert d'hip-hop del dissabte, 26 de setembre, va començar a les 23'30 hores.

En primer lloc es van entregar els trofeus del campionat de futbol 7 celebrat a la vesprada.

En la categoria infantil el guanyador va ser l'Olimpic de Mamella, i en la categoria absoluta van véncer els Festers de 2006.

Dos grups van actuar durant la nit. El primer estava format per dos components i s'anomenava Yeah-Yon: van estar prop d'una hora cantant sobre l'escenari.

El segon grup va ser Juglares, compost per quatre jóvens que van estar durant hora i mitja interpretant temes amb un fons social, crític i, de vegades, reivindicatiu. Per tant, les actuacions van finalitzar entorn de les 2'30 de la matinada.

Cal assenyalar que els dos grups participants són dos agrupacions de jóvens que s'han iniciat en este estil de música amb molta il·lusió i dedicació. Tant els festers com els músics vam quedar molt satisfets i orgullosos d'este concert.


Però també cal assenyalar que la participació no va ser massiva. No se sap si és degut al fet que el concert es va fer en la platja o perquè este tipus de música no agrada a tot el món.

Però els que van estar presents van disfrutar, ja que els cantants en molts moments van afavorir la participació del públic.

Va ser una nova experiència durant les festes de Puçol, ja que mai abans s'havia realitzat un concert d'este tipus, i als festers ens agradaria que este acte servira de precedent per a les programacions de festes dels pròxim anys.

Un article d'Inés Barres

(Festera 2006)

31 Agost 2006
FaceBook  Twitter  

Altres