Cuina i decoració, quan el menjar entra pels ulls

Cuina i decoració, quan el menjar entra pels ulls

Per segon any consecutiu, la regidoria de la Dona organitza un curs centrat en temes nadalencs: si l'any passat va ser la creació de centres el motiu central, en esta ocasió el tema triat és la preparació d'un menú especial i una presentació d'acord amb les dates festives.

Ja està obert el termini d'inscripció per al curs Cuina i decoració, organitzat per l'Ajuntament de Puçol en l'Espai Social La Barraca. Per només sis euros, els dies 12 i 13 de desembre, de 5 a 7 de la vesprada, els interessats podran aprendre a preparar un menú molt especial i, en la segona sessió, una decoració de taula adequada per a la presentació dels plats.

''En esta segona edició hem optat per un dinar, però fugint dels plats tradicionals'' -explica Eloísa Rosa Martínez, regidora de la Dona-. ''En concret, prepararem com a primer plat un mil fulles de verdures; com a segon, cuixes de pollastre farcides amb puré de poma i mandarines confitades; i, de postres, un tronc nadalenc. Sens dubte una bona proposta per a un dinar de Nadal''.

Perquè la presentació d'esta proposta estiga a joc amb el sabor, el segon dia de classe les professores explicaran com organitzar una decoració de taula senzilla, d'acord amb les dates i atractiva.

Els interessats poden inscriure's directament en el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament.

29 Novembre 2006
FaceBook  Twitter  

Altres