El 28 de desembre, banya't gratis en la piscina municipal durant tot el dia

El 28 de desembre, banya't gratis en la piscina municipal durant tot el dia

El 28 de desembre, la piscina municipal de Puçol obri les seues portes gratuïtament a tots els veïns que desitgen provar les noves instal·lacions d'hivern... i no és una innocentada.

Alguns pensaran que és una broma per allò de la data, el dijous 28 de desembre, dia dels innocents, però no ho és. Es tracta d'una iniciativa de la regidoria d'Esports perquè els veïns de la població que encara no han provat què és això de banyar-se en ple Nadal puguen disfrutar del bany lliure i gratuït durant tota la jornada, des de les 9 del matí fins a les 10'30 de la nit.

''Volem que tots els veïns puguen comprovar que les instal·lacions noves de la piscina municipal coberta són de primer orde'' -assegura el regidor d'Esports, Salvador Claramunt-. ''A més, per a aquells que vullguen conéixer més a fons com funciona la caldera, el climatitzador o la resta d'instal·lacions, també hem organitzat una visita guiada el mateix dijous a les sis de la vesprada''.

La jornada de portes obertes de la piscina municipal es realitza enguany per primera vegada i s'ha triat una data nadalenca aprofitant que és el moment de la temporada d'hivern en què tant els pares com els xiquets tenen més temps lliure.

21 Desembre 2006
FaceBook  Twitter  

Altres