Els senderistes visiten Enguera i la Canal de Navarrés

Els senderistes visiten Enguera i la Canal de Navarrés

Arriba el Nadal i és moment de descansar en família. Però per al Grup de Senderisme de Puçol el concepte ''passar el dia en família'' té un significat molt diferent del de la resta de ciutadans: per a ells consistix a anar-se'n a passejar junts per la muntanya... i mai millor dit. Joan Barres, coordinador del grup, ens parla de l'excursió realitzada el 17 de desembre.

*****

La ruta triada per a esta ocasió ens va conduir durant tota la jornada del diumenge fins a la població d'Enguera, en la comarca de la Canal de Navarrés.

Després de la concentració prèvia, que el Grup de Senderisme, realitza sempre en l'Avinguda Font de Mora, puntuals a la nostra cita, el passat dia 17 de desembre, ens vam dirigir a l'excursió que dóna per conclòs el present any 2006.

La ruta triada per a esta ocasió, com és habitual, és de dificultada mitjana i del tipus circular, em referisc a la senda SL V-6.

Esta ruta té un gran valor mediambiental, ja que és de les poques zones que ha quedat indemne de l'assot del foc que anys arrere va fer mossa en tota esta comarca.

Vam iniciar el nostre recorregut en la font de la Mota, per a de seguida prendre un senda que ens va conduir a les restes del castell d'Enguera, des d'on s'albira una vista esplèndida. Després d'unes còmodes llaçades sempre en ascensió, ens vam encaminar cap a la font Lucena, on hi ha vestigis d'un assentament iber.

Després de quatre hores de gaudi, els vint-i-cinc senderistes vam arribar al punt inicial, on ens esperava el nostre particular avituallament.

Només em queda citar-vos a aquells indecisos que vos uniu al nostre grup.

Bon Nadal.

Informa: Joan Barres

30 Desembre 2006
FaceBook  Twitter  

Altres