Un grup de xiquets d'Asindown s'integra en Caxton College

Un grup de xiquets d'Asindown s'integra en Caxton College

El col·legi britànic Caxton College acull a l'agost a un grup de xiquets amb Síndrome de Down a fi que puguen disfrutar dels cursos d'estiu.

Per octau any consecutiu, el Caxton College de Puçol ha becat a un grup de xiquets amb Síndrome de Down pertanyents a la Fundació Síndrome de Down (Asindown) de València. Cal destacar les ganes de deprendre i divertir-se amb les que arriben estos xiquets.


La fundació ha sigut l'encarregada de seleccionar als xicotets en funció del seu interés per participar en este tipus d'activitats i de la situació familiar de cada xiquet.
Gràcies a esta iniciativa, els xics i xiques participen durant tot el mes en un programa docent especialitzat i s'integren amb normalitat en la resta d'activitats: tallers lúdics, esports, etc. També disfruten de la piscina que el col·legi té en les seues instal·lacions.

Asindown afirma que el fet que estos xiquets i xiquetes accedisquen a estos cursos és molt beneficiós per a millorar la seua salut i la seua qualitat de vida, ja que participen en activitats molt saludables en esta època de l'any. També afirma la fundació que iniciatives solidàries com esta són molt importants i fan molta falta, pel fet que suposen una gran ajuda a les famílies que tenen fills amb Síndrome de Down.

27 Agost 2003
FaceBook  Twitter  

Altres