Club d'atletisme: no importa l'edat o el crono, sinó disfrutar corrent

Club d'atletisme: no importa l'edat o el crono, sinó disfrutar corrent

El passat 28 de setembre el Club d'Atletisme Puçol celebrava la seua jornada dedicada als socis, un dia del club en què a més va ser elegit Francisco Sanchis com a nou president.

La festa va començar amb una concentració a les huit del matí en el Poliesportiu, per a realitzar una carrera a la Creu del Picaio, baixant novament al nucli urbà per darrere de la urbanització Alfinach. Després de l'esforç, un bon esmorzar conjunt i, ja al migdia, reunió en la finca municipal La Costera per a l'elecció del nou president.

''En la carrera vam participar uns 30 socis, però a l'elecció i a la paella vam acudir un centenar'' -recorda el nou president-. ''El dia del club és un acte ja habitual que entre altres objectius servix per a mantindre l'harmonia entre els socis''.

Francisco Sanchis s'ha marcat com a principals objectius una major presència en els mitjans de comunicació i realitzar diverses campanyes de captació de socis, a més de mantindre la bona línia ja existent en l'organització d'esdeveniments esportius en la població ''com la Volta a Peu o la Gran Fons, dos proves que reunixen entorn d'un miler de participants cada una i molt de públic''.

Augmentar el nombre de socis no és un objectiu fàcil, encara que com insistix el nou president, no es tracta de pensar que el club d'atletisme és una cosa elitista, sinó que en ell té cabuda tot el món, sense importar l'edat o els temps que faça, ni el nombre de carreres que córrega a l'any, simplement ''tot el que corre a vegades hauria de pertànyer al club, perquè així podem potenciar activitats paral·leles''.

Com a exemple d'això, a penes uns dies després del seu nomenament, el 9 d'Octubre, membres del club d'atletisme i del club de tenis compartien carrera en la 19a edició de la Volta a Peu de Meliana. Eren més d'una cinquanta els representants de Puçol que s'acostaven a esta prova que ja és un clàssic per als membres d'estos dos clubs... i a pocs els importava el crono. L'important era córrer junts.

Però no sols d'anar a córrer de tant en tant viu el soci del club, també hi ha dos seccions especials que val la pena destacar: el grup de triatlón i els caminadors. El primer col·lectiu està format per a penes deu atletes i són els més preparats, gent disposada a córrer, nadar i anar amb bici, participant habitualment en competicions.

''Però són els caminadors els més atractius per a la majoria de veïns'' -recorda Francisco Sanchis-, ''ja que estan connectats amb els centres d'excursionistes de Meliana i València, i queden per a fer senderisme i visites a llocs molt atractius de la Comunitat Valenciana; a més, són gent de qualsevol edat a qui agrada passejar en companyia per les serres i muntanyes''.

Una forma agradable de disfrutar del paisatge mentre un es manté en forma i tot això simplement per una quota anual de 15 euros. De veritat que no t'abellix una carrera en companyia?

08 Novembre 2003
FaceBook  Twitter  

Altres