Objectiu complit: Sergio Gadea se proclama subcampió d'Espanya

Objectiu complit: Sergio Gadea se proclama subcampió d'Espanya

Havia sigut una setmana intensa. Des del Gran Premi de Cheste, Sergio Gadea quasi podia assaborir el subcampionat d'Espanya, però feia falta esperar a l'última prova, on molt havien de dir els corredors que ja estan en el mundial.

La prova de Jerez va comptar amb el suspens propi dels grans finals de competició: Sergio Gadea va eixir molt retardat. Per si no fóra poc, es va anar al sòl tot just començar la prova. Pareixia que tot estava perdut i llavors va aparéixer el que fa falta en estos casos: l'urpa, l'espenta, l'amor propi... i Sergio es va alçar i va remuntar ni més ni menys que trenta-huit posicions, quedant finalment octau en la prova.

En uns minuts el de Puçol havia passat de la desesperació a l'optimisme més desenfrenat. El seu octau lloc garantia el campionat, encara que a la fi no hauria fet falta ni tan sols competir, perquè l'únic que podia arrabassar-li eixa posició, el cartagener Manuel Hernández, també es va anar al sòl. I este ja no puc alçar-se. La pluja va jugar en contra de tots.

“Sergio va córrer tota la prova amb el manillar trencat i amb sang en les mans” –confessa son pare i mànager, Sergio Gadea-, “és normal que la volta d'honor final, presa del nerviosisme, la fera plorant. Calia soltar l'adrenalina d'alguna forma”.

L'adrenalina i la tensió acumulada. Tant de treball en un any, tant d'esforç i tants diners invertits a punt d'anar-se'n al trast en un dia de pluja. Però ja ho hi havia dit Quique, el mecànic de Toni Elies i un dels components del seu equip, en l'acte de presentació oficial realitzat a Puçol, el passat 11 de novembre: “al principi Sergio era un corredor molt nerviós, però és un gran lluitador i ha deprés a parar, pensar i continuar treballant per a corregir errors, per això arribarà lluny”.

Ara només queda esperar la decisió de Jorge Martínez Aspar. Si tot transcorre com desitgem, Puçol tindrà l'any que ve un corredor en el mundial de motociclisme. Això esperem tots.

30 Novembre 2003
FaceBook  Twitter  

Altres