Durant tot el dia del dilluns, 1 de desembre, hi hi haurà meses informatives sobre la Sida en l'Ajuntament i en el Centre d'Informació Juvenil

Durant tot el dia del dilluns, 1 de desembre, hi hi haurà meses informatives sobre la Sida en l'Ajuntament i en el Centre d'Informació Juvenil. A més, el CIJ continuarà durant tot l'any repartint gratuïtament preservatius a aquells jóvens que ho sol·liciten.

El dia 5, a las 22'30 hores, concert d'Homenatge als 25 anys de la Constitució Espanyola, a càrrec del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol, en el saló d'actes de la Casa de Cultura. Entrada gratuïta.

El dia 11 de desembre, a les 8 vesprada, en la Casa de Cultura, els tècnics de l'Oficina de Promoció del Valencià realitzaran una presentació pública del programa “SALT”, destinat a la traducció de documents de castellà a valencià. Entrada gratuïta.

La Asociación extemeña de l'Horta Nord continua organitzant activitats per a recuperar tradicions. Després de l'èxit del concurs de la truita, els pròxims dies 13 i 14 de desembre, en la Finca Municipal La Costera, realitzaran una “matança tradicional del porc”. Els assistents podran disfrutar a continuació d'un dinar típic extremeny elaborat per la pròpia associació.

Gran concurs de playbacks benèfics a favor de Cáritas i ASOM: els dies 13 i 20 de desembre, a les 5 de la vesprada, en el Saló d'Actes de la Casa de Cultura, se celebrarà el concurs de playbacks organitzat per la Junta Local Fallera i amb participació de les quatre falles. Les entrades costen dos euros.

El 21 de desembre, la Casa de Cultura exhibirà l'obra de teatre ''Un enemic del vaig poblar'', basada en l'hora d'Henrik Ibsen.

Durant els dies 22 al 29 de desembre, en el saló d'actes s'exhibiran tres altres, dins del cicle ''Nadal de Teatre''. Els grups participants són: Teatre Buffo (dia 22), La pera llimonera (dia 23) i Combinats (dia 29).

 

01 Desembre 2003
FaceBook  Twitter  

Altres