Campionat provincial de judo: tres participants, tres medalles d'or

Campionat provincial de judo: tres participants, tres medalles d'or

L'esport del judo continua situant a Puçol al més alt de la Comunitat Valenciana. Si l'any passat era un atleta el que pujava al màxim, enguany són tres els que van en primera posició.

Dissabte passat, 29 de novembre, es va celebrar a Picassent la primera jornada del Campionat Provincial de Judo, en la que van participar tres judokes del Club Olimpic de la població, obtenint cada u d'ells la medalla d'or en la seua categoria.

En la categoria infantil, Rover Portella continua imparable en la modalitat de menys de cinquanta quilos de pes: l'atleta que ja va ser campió autonòmic i nacional l'any passat no sols ha establit un rècord absolut, ja que no ha perdut encara cap combat en les categories en què ha participat, sinó que a més en les seues participacions les victòries es comptabilitzen per “ippon”, és a dir, la màxima puntuació possible.

Per la seua banda, Adrián Madrid es va proclamar campió en la categoria de cadet, i també en la modalitat de menys de cinquanta quilos. Si és procedent, com en el de Rover, guanyar els combats per “ippon” també s'està convertint en un costum.

Finalment, també en cadets, però en la modalitat de menys de huitanta-un quilos, el campió va ser Alexandre Ramajo qui, per a no ser menys, també en esta ocasió va aconseguir véncer tots els seus combats per “ippon”.

Segons Roverlein Portella, entrenador dels tres judokes, “en estos moments estem vivint una gran temporada i açò és bo per a Puçol. De moment estem en el més alt, encara que el 17 de gener, quan es disputarà la següent jornada del campionat provincial, serà el moment de consolidar eixes posicions”.

06 Desembre 2003
FaceBook  Twitter  

Altres