L'American School organitza una xarrada sobre la lectura en xiquets i adolescents

L'American School organitza una xarrada sobre la lectura en xiquets i adolescents

Seguint amb el seu compromís educatiu, el Col·legi Hispà Nord-americà de Puçol es planteja trobar solucions a la degradació de la lectura o a fites històriques com l'èxit d'Harry Potter.

El pròxim 12 de desembre a les 18´30 hores tindrà lloc en les instal·lacions de l'American School of València una interessant conferència a càrrec d'ANNA LLAURE-MI, Psicoanalista a Barcelona, Membre de l'Escola Lacaniana de Psicoanàlisi, Docent en la Secció Clínica del Camp Freudià de Catalunya, assessora en diversos centres d'ensenyança i responsable de l'edició espanyola de la revista El xiquet.

El tema de la conferència girarà entorn de La lectura en els xiquets i els adolescents. I en ella es podrà trobar respostes a qüestions tals com: Què és la lectura? Què anudamiento és necessari perquè un xiquet deprenga a llegir? Tots els problemes de lectura són problemes de ''dislèxia''? Quan s'entusiasma un xiquet amb la lectura? És la ''degradació de la lectura'' un símptoma del nostre temps? Com entendre l'efecte ''Harry Potter'' en els xiquets?

 

05 Desembre 2003
FaceBook  Twitter  

Altres