L'Agrupació de Penyes vol contagiar l'esperit nadalenc amb regals i concursos per a tots

L'Agrupació de Penyes vol contagiar l'esperit nadalenc amb regals i concursos per a tots

El passat mes d'octubre l'Agrupació de Penyes de Puçol va elegir nova junta directiva. Este canvi ha començat a notar-se des del primer moment, ja que els nouvinguts han tractat des del primer moment d'estendre les activitats en què participen els jóvens membres d'esta associació.

Durant les activitats entorn del Dia Internacional de la Sida, els membres de les penyes van ser els encarregats d'atendre al públic en una de les dos taules informatives dedicades el dissabte 29 de novembre a difondre preservatius i fullets informatius entre els jóvens i adults que s'acostaven a demanar informació.

“Nosaltres ens vam ocupar de la taula situada en el mercat municipal i una altra associació juvenil, el Grup Ecologista La Costera, repartia la informació en la taula situada en l'Avinguda València” –recorda Juan Sebastiá, un dels components de les penyes–, “l'objectiu primordial era informar a tot el món que s'acostava a la taula, però al mateix temps, volem que la població se sensibilitze sobre una realitat: l'Agrupació de Penyes som molt més que un grup de gent jovençà a què li agraden els bous i la festa”.

Molt més, no hi ha dubte. Prova d'això són les activitats que organitzen cada any quan arriba el Nadal: les penyes són les encarregades d'organitzar l'arreplegada de cartes per a les seues majestats els Reis Mags, activitat que enguany duran a terme el diumenge 28 de desembre, a partir de les 11 del matí, en l'Avinguda Font de Mora.

També organitzaran la tradicional cavalcada de Reis, que el dilluns 5 de gener recorrerà tota la població repartint joguets i diversió a xics i grans: “són dos actes que venim organitzant des de fa molts anys en col·laboració amb l'Ajuntament, que posa els joguets i llepolies per a repartir, mentre nosaltres ens ocupem dels vehicles, les disfresses i un bon nombre de col·laboradors perquè la cavalcada siga el més àmplia possible”.

Però encara hi ha més, enguany l'Agrupació de Penyes ha posat en marxa la campanya “Ni un xiquet sense un joguet”, per mitjà de la qual es van a arreplegar joguets en tots els col·legis de la població per a fer-los arribar als xiquets amb menys poder adquisitiu a través del Departament de Servicis Socials de l'Ajuntament. Una iniciativa en què es posa de manifest, una vegada més, el caràcter solidari de la població. “L'activitat ja l'estem posant en marxa, i són els propis xiquets de l'Agrupació de Penyes els que han pintat cartells que col·locaran en els col·legis de la població per a demanar als seus companys la donació de joguets per a repartir”.

Finalment, també les penyes estan darrere d'una nova idea: un concurs de decoració d'aparadors i balcons, que es va a realitzar este Nadal entre els comerços i veïns de la població i l'objectiu, dels quals com recorda el mateix Juan Sebastiá, és fàcil de resumir: “volem que tot el poble participe, visca la festa, per això animem a decorar cada aparador, cada balcó. Cal intentar entre tots que l'esperit nadalenc no s'oblide”.

En esta àmplia sèrie d'activitats que els propis organitzadors han donat en anomenar la “Moguda nadalenca de l'Agrupació de Penyes” també col·laboren l'Associació de Comerciants, les Ames de Casa, les APAs dels col·legis públics i els tres clubs de la tercera edat de Puçol: ASVAT, UDP i el Club Municipal de jubilats i pensionistes.


18 Desembre 2003
FaceBook  Twitter  

Altres