Salvador Ferrer entrevista al ramader Victorino Martín

Salvador Ferrer entrevista al ramader Victorino Martín

En el programa Vuelta al ruedo, dirigit per Salvador Ferrer i que s'emet cada dissabte de 20 a 21 hores en Ràdio Intereconomia València, Victorino Martín García va manifestar respecte a la seua absència en els últims dos anys a València que “un ramader té els bous que té... Quan entres en el circuit d'una plaça i t'ixen les coses bé, és difícil eixir d'eixa plaça per a tornar a entrar en una altra”.

Després d'un repàs per la temporada, el ramader de Galapagar va asseverar que “és cert que l'empresa de Fernando Sánchez i Alejandro Sáez s'ha posat en contacte amb nosaltres i ens ha demanat en múltiples ocasions una correguda per a València i, de fet, hi ha una petició molt ferma per a l'any que ve, però tenim compromisos anteriors a complir”.

El ramader va afegir que “a nosaltres ens agradaria poder torejar a València l'any que ve però per a això hauríem de descartar places en què venim torejant en els últims dos o tres anys”.

El programa de Ràdio Intereconomia es va generar des de l'Hotel Hesperia Parc Central de València i va comptar amb la presència del també ramader Ricardo Gallardo, propietari de Font Ymbro. El ramader va avançar que “per a Falles està parlat vindre amb una correguda de jònecs i hi ha possibilitats de torejar una correguda de bous a l'octubre”. Ricardo Gallardo també va manifestar que “l'any que ve torejarem cinc o sis corregudes de bous, una d'elles en la Magdalena de Castelló”.

Manuel Rodríguez “El Mangui” i Carmelo, que van tallar una orella en el festival del Montepío celebrat a València, i Luciano Núñez, organitzador i ànima máter d'este festival durant els últims cinc anys, van completar el cartell d'invitats de Vuelta al ruedo.

Respecte al recent apoderament de Leandro Marcos per part de la societat formada per Alejandro Sáez i Luciano Núñez, este últim va assenyalar: “estic molt il·lusionat perquè Leandro té segell de qualitat i una classe excepcional”.

Una crònica de Salvador Ferrer


07 Desembre 2003
FaceBook  Twitter  

Altres