Els nostres majors homenatgen Paco “el foguerer”

Els nostres majors homenatgen Paco “el foguerer”

S'anomena Francisco Sanchis, però dit així segurament ningú en el poble el coneix. No obstant, Si parlem de Paco “El foguerer” tots saben que ens referim a una de les persones més volgudes entre els nostres majors.

Dijous passat, 4 de desembre, el club de jubilats ASVAT va realitzar un emotiu homenatge a este veterà de les seues files, que ja és per dret propi el membre que ha acudit al nombre més gran d'actes organitzat per un dels tres clubs de jubilats i pensionistes de la població.

Poc donat als discursos, Paco només es va animar a contar una vegada més d'on li ve el malnom: “i és perquè em dedicava a fer fogueres per a les cuines abans que s'imposaren les cuines de gas o les elèctriques que hi ha ara”.

Acompanyant este home que és història viva de la població van estar la regidor de la Tercera Edat, Pepa Conesa, el president d'ASVAT, Joaquín Esteve, i la tinent alcalde Dolores Sánchez qui va manifestar que “encara que l'homenatge anual a la Tercera Edat el realitzem a Sant Joan, sempre és un plaer acompanyar els nostres veïns en moments tan entranyables, i més si es tracta d'algú tan volgut per tots”.

03 Gener 2004
FaceBook  Twitter  

Altres