Els caminadors continuen descobrint paisatges nous: este mes Ojos Negros

Els caminadors continuen descobrint paisatges nous: este mes Ojos Negros

Continuant amb la seua política de “ment sana, cos sa... però sense esgotar-se”, el diumenge, 14 de desembre, un ampli grup de xiquets, jóvens i adults pertanyents al Club Atletisme Puçol van realitzar una altra eixida apta per a tots els públics: la Via Verda Ojos Negros.

Esta antiga via fèrria que unia els alts forns de Sagunt amb Ojos Negros, ha sigut transformada en una senda per al gaudi dels aficionats al senderisme, la bicicleta o el passeig a cavall i al llarg de 74 quilòmetres, que transcorren per la vall del Palència i la serra del Bou, permet disfrutar del paisatge, els conjunts arquitectònics de Jérica i Segorbe i, per què no, d'un bell traçat adaptat inclús als minusvàlids, que inclou quinze túnels i huit ponts.

“Des que va nàixer la secció caminadors dins del club” –Explica Francisco Sanchis, el nou president del Club Atletisme Puçol- “la nostra intenció sempre ha sigut disfrutar de llargues sessions de passeig pel nostre ric paisatge. Són jornades de convivència, a les que acudixen famílies senceres, ja que es tracta de passejar i no d'esgotar-se corrent”.

Una fórmula, esta dels caminadors, que els ha permés recórrer alguns dels racons més bells de la nostra geografia, sempre comptant amb el suport i l'assessorament de monitors del club, que veuen en esta activitat una forma ideal de potenciar l'esport i fer arribar a tots una idea fonamental: l'atletisme no sols és la competició, també una forma d'estar en forma sense necessitat d'un esforç físic excessiu.

Els 22 quilòmetres que van recórrer estos il·lusionats atletes, des de Jérica fins a Masses blanques, en un traçat ple de túnels i ponts, és una invitació a la reflexió: Quan va ser l'última vegada que vas eixir a passejar amb la teua família i et vas oblidar de tot l’estrés quotidià?


27 Desembre 2003
FaceBook  Twitter  

Altres