Per a buscar faena en la construcció: curs de gestió immobiliària

Per a buscar faena en la construcció: curs de gestió immobiliària

Del 26 de novembre al 19 de desembre, l'Agència de Desenvolupament Local ha posat en marxa una experiència innovadora en la població: les aules de l'Espai Social Martínez Coll acullen un curs d'Assistent de Gestió Immobiliària.

“La idea va sorgir perquè des de l'ADL intentem fer cursos pròxims a la realitat quotidiana” –explica la Regidora d'Ocupació, Begoña Fernández-, “i en les ofertes d'ocupació que es gestionen quotidianament el tema immobiliari està a l'orde del dia”.

El curs, en què s'han apuntat catorze alumnes, té una duració de cinquanta hores, durant les quals la llicenciada en dret Arantxa Enrique tracta d'explicar per mitjà de quatre mòduls quins són els documents bàsics, les normes de valoració i taxació, el funcionament habitual d'una agència immobiliària i l'aprofitament d'Internet per a adquirir informació.

“És un moment perfecte ja que la construcció actualment és el sector que millor està funcionant” –afirma Arantxa Enrique-, “d'ací que este curs estiga plenament justificat, més si tenim en compte que, amb la formació que estan rebent, estos alumnes poden dirigir-se a buscar treball no sols en les agències, sinó també en constructores i promotores”.

El curs ha sigut gestionat a través de l'acadèmia local AYA 2013, la directora, del qual Pilar Andreu, ha sigut l'encarregada de coordinar al professorat i el temari, la resta de tramitacions va a càrrec de l'ADL.

Per a Daniel Sebastiá, el tècnic de l'Agència de Desenvolupament Local, la realització d'este tipus de cursos és una forma addicional de facilitar la recerca d'ocupació als aturats de la població, “ja que no sols tenim en marxa Una borsa d'ocupació o la pàgina web (www.aedl.org) des de la qual poden localitzar informació sobre l'ocupació que es genera en la comarca, sinó que a través de la formació, els obrim noves possibilitats, com en este cas, que és un curs eminentment pràctic dirigit a persones que ja tenen experiència en temes d'oficina”.

29 Desembre 2003
FaceBook  Twitter  

Altres