José Miguel Durá, del Club d'Atletisme Puçol, segon classificat a nivell autonòmic en la 24a edició de la Marató de València

José Miguel Durá, del Club d'Atletisme Puçol, segon classificat a nivell autonòmic en la 24a edició de la Marató de València

Diumenge passat 1 de febrer es va celebrar en els carrers de València la 24a edició de la Marató, amb un total de 1877 participants. El guanyador va ser Eric Kiptoon amb una marca de 2 hores, 14 minuts i 32 segons. Com és habitual, la prova va estar marcada per un circuit pla, bon clima i una organització a l'altura del seu prestigi. En esta ocasió i a causa de les obres de l'estació central per a l'AVE, la carrera no va passar per Guillem de Castro i enfront de les torres de Quart; sinó que es va substituir per un recorregut d'anada i tornada per l'avinguda de les Tres Creus i el bulevard Sud. Es va mantindre no obstant la resta de trajecte habitual incloent el recorregut pel centre de valència, plaça de l'ajuntament i el recorregut al costat del mar pel passeig marítim de València.

 El Club d'Atletisme de Puçol va tindre la seua representació amb un total de 13 corredors, entre els quals va destacar l'actuació de José Miguel Durá Ferrandis, que va realitzar un temps de 2 hores, 34 minuts i 44 segons. Esta marca li va suposar entrar en la vintena posició en la classificació general i ser segon en l'autonòmica.

Estos van ser els temps de la resta d'integrants del Club d'Atletisme de Puçol:

Enrique Alpuente Catalá (2 hores 48minuts 41 segons), José Antonio Muñoz Vizquert (3 hores 2 minuts 51 segons), Francisco M. Calvo Navarro (3 hores 11 minuts 55 segons), Manuel Ignacio Navarro Hidalgo (3 hores 12 minuts 39 segons), García de Dioni Gómez Pimpollo (3 hores 22 minuts 43 segons), Vicente Beltrán Ruixo (3 hores 28 minuts 27 segons) i Gregorio Espinosa Serrano (3 hores 46 minuts 37 segons).

''És una prova exigent -destaca Francisco Sanchis, president del Club d'Atletisme Puçol- i a més cal valorar no sols a aquells que aconseguixen finalitzar els 42.197 metres que consta la carrera, sinó també a tots els que comencen a preparar-la amb molt de sacrifici des de tres o quatre mesos abans. Alguns d'ells es queden en el camí a l'entrenament o en esta prova, però tots mereixen el just reconeixement pel seu esforç''.

09 Febrer 2004
FaceBook  Twitter  

Altres