Moltes novetats en la Biblioteca Municipal

Moltes novetats en la Biblioteca Municipal

Dins de la seua política d'actualització i millora de serveis, la biblioteca Municipal ha adquirit recentment 250 llibres, de temàtica variada i per a un públic divers, a més d'adherir-se a la “Xarxa de lectura” de la Generalitat Valenciana i d'ampliar els horaris d'obertura, tant de la mateixa biblioteca com d'altres sales per a estudi en la Casa de Cultura.

“Un dels objectius prioritaris des de Cultura és potenciar l'ús de la biblioteca” –recorda el regidor, José Vicente Martí Alpera–, “per a això hem iniciat els tràmits que ens permeten formar part de la xarxa de lectura, però, sobretot, hem buscat fórmules perquè siga més útil als usuaris i, sens dubte, l'actualitat dels títols i un horari d'obertura major són dos de les claus per a l'èxit”.

Les aules d'estudi, que és el nom que s'ha donat a la iniciativa, permetrà als estudiants de la població disposar de sales específiques per a preparar els exàmens en els següents horaris: dilluns a divendres, matins de 10 a 14 hores i vesprades de 17 a 21 hores; dissabtes, de 10 a 13 i de 15 a 22 hores; diumenges, de 15 a 22 hores; i, a més, en horari nocturn els dilluns i dijous, de 21 a 24 hores.

Quant a les 250 noves adquisicions de la biblioteca, destaquen per als més xicotets títols com: De què fa gust la lluna? de Michael Grejniec, Al cole careta bruta de Llisa McCourt, Antonio y Juan el invisible en la máquina del tiempo de Klaus Peter Wolf, 8.388.607 caramels per a un aniversari de Vicent Pardo, Ideas de bombero de Andreu Martín, Els acudits de Llorenç de Llorenç Jiménez, ¡Libertad para King Kong! de Markus Grolik, El pequeño vampiro y su noche de cumpleaños de A. Sommer-Bodenburg, Educación vial de Mario Gomboli i Estimat espantaocells de José Morán.

Entre les novetats per als jóvens, assenyalar títols com: No et pots casar, pare! de Fina Casalderrey, La llamada de los muertos de Laura García Gallego, Et recorde Amanda de Gemma Pascual, Planeta ESO de Empar Fernández i L'Hereu de Alan Graus.

Entre els títols més importants per a adults, assenyalar: El afinador de pianos de Daniel Mason, Los amigos del crimen perfecto de Andrés Trapiello, i Concierto para instrumentos desafinados de Juan A. Vallejo Nájera.

Finalment, citar altres novetats de temàtica general, com: Legislación sobre arrendamientos urbanos, De juzgado de guardia de Javier Ronda i Con buena letra de Joaquín Sabina.

 

11 Febrer 2004
FaceBook  Twitter  

Altres