Rover Portella i Adrián Madrid es proclamen campions provincials de judo

Rover Portella i Adrián Madrid es proclamen campions provincials de judo

Dissabte passat, 7 de febrer, es va celebrar a Picassent la tercera jornada dels campionats provincials de judo en la categoria infantil i cadet.

En la categoria infantil, dins de la modalitat de menys de 50 quilos, va tornar a proclamar-se campió Rover Portella Lorenzo, va guanyar tots els combats per ippon i és un dels pocs judoques que ha guanyat tots els combats en què ha participat durant l'actual campionat.

Una situació semblant manté Adrián Madrid en la categoria de cadet, també amb menys de 50 quilos de pes, estos dos del club Olimpic de Puçol.

Finalment, un altre atleta de l'Olimpic, Alejandro Ramajo, es va proclamar subcampió en la categoria de menys de 81 quilos de pes, havent-hi guanyat tots els combats per ippon excepte la final.

“Amb estos resultats” –explica Roverlein Portella, entrenador del Club Olimpic– “tant Adrián Madrid com Rover Portella ja s'han proclamat matemàticament campions provincials a falta de l'última jornada. En el cas d'Alejandro Ramajo encara té possibilitats d'aconseguir-ho, encara que per a això haurà de véncer en l'última prova, que se celebrarà este mateix mes també a Picassent”.

 

21 Febrer 2004
FaceBook  Twitter  

Altres