L'American School of València guanya el primer premi “Global Virtual Classroom”

L'American School of València guanya el primer premi “Global Virtual Classroom”

Un grup d'alumnes de l'American School of València hi ha aconseguit el primer premi en el concurs anual Global Virtual Classroom (GVC) - Aula Global Virtual. El concurs de GVC és una competició entre equips d'alumnes en tot el món que col·laboren en la creació de pàgines web. Cada equip consistix en tres col·legis de països distints.

L'equip guanyador el componen l'American School of València de Puçol (Espanya), el Col·legi Byron Community, en New South Wales (Austràlia) i el Col·legi Bayou View Elementary en Gulfport, Mississipi (Estats Units) que van realitzar un projecte sobre experiments de Ciències (The Sciencie Wow Factory). 

Al voltant de 2.940 alumnes, d'entre 7 a 18 anys i de 33 països van participar enguany en el concurs de Global Virtual Classroom. Setanta-set col·legis en 26 equips van presentar les pàgines web, que van ser avaluades per un equip distingit de set jutges formats en Tecnologia, Educació i Empresarials.

“El GVC és una experiència d'aprenentatge fantàstica per als alumnes i professors”, comenta Cindy DePoy, professora de l'American School of València, que va formar part de l'equip guanyador de Primària. “La comunicació entre els col·legis és enriquidora i divertida. I, al final, els alumnes estan tremendament orgullosos de si mateixos per haver començat i completat tal projecte”.

L'American School of València continua en el desenvolupament del seu projecte educatiu, consolidat, gràcies a una metodologia pràctica i una ensenyança interactiva que estimula els alumnes a aprendre a través de l'experiència.

 

27 abril 2004
FaceBook  Twitter  

Altres