Demà dimecres, primer acte de les festes 2004, amb el TROFEU TRIANGULAR DE FUTBOL

Demà dimecres, primer acte de les festes 2004, amb el TROFEU TRIANGULAR DE FUTBOL que disputaran la UD Puçol, el CD Acer i l'Atlètic Saguntí en el camp municipal José Claramunt, a partir de les 8 vesprada. L'entrada és gratuïta.

El SERVICI MUNICIPAL D'AUTOBÚS oferix un horari especial d'estiu del 21 de juny al 10 de setembre. Si vols conéixer els horaris pots descarregar l'arxiu en PDF que es troba en la secció de esta web 'es fa saber' o telefonar a l'empresa AVSA (964 697 900).

De dimarts a divendres a la vesprada (17 a 20 hores) està oberta al públic l'AULA D'INTERNET, situada en l'Espai Social Martínez Coll, telèfon 961 424 068. En ella pots accedir de forma gratuïta a navegar per Internet i també reservar els ordinadors per a tot tipus de treballs (ofimàtica, diseño...). Durant el mes d'agost l'Aula d'Internet roman tancada.

La BIBLIOTECA MUNICIPAL està situada en la primera planta de la Casa de Cultura. El seu horari és de 17 a 21 hores. Per a qualsevol consulta podeu telefonar al 961 424 086 o en l'e-mail: \n Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ?? ??> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Estarà tancada durant el mes d'agost.

L'ESPAI SOCIAL LA BARRACA obri les seues portes de dimarts a dijous, de 17 a 22 hores. Els divendres i dissabtes el seu horari és de 17'30 a 2'00 hores. Finalment, els diumenges està obert de 17 a 21 hores. En este local tenen la seua seu distints clubs i associacions de la població i a més organitzen distintes activitats: xarrades, col·loquis, exposicions, balls... Per a qualsevol consulta podeu telefonar al telèfon 961 424 056.

Com tots els dimarts, L'EXTENSIÓ MUNICIPAL EN L'ESPAI SOCIAL MARTÍNEZ COLL romandrà tancada durant el mes d'Agost fins a passar les festes de setembre.

24 Agost 2004
FaceBook  Twitter  

Altres