La nova UD Puçol es presenta en un torneig triangular al costat de l'Acero i Saguntino

La nova UD Puçol es presenta en un torneig triangular al costat de l'Acero i Saguntino

Fa dos anys, per estes mateixes dates, la Unió Esportiva Puçol estava de celebració: acabava d'aconseguir l'ascens a 3ª divisió després de molts anys de militar en distintes categories regionals. Però va ser una celebració efímera, abans de finalitzar la temporada es consumava el seu descens a regional preferent.Però el treball s'ha seguit realitzant amb serietat, apostant tant pel tècnic (Luis Giménez, que ja complix la seua quinta temporada al front del primer equip, tot un rècord en el futbol del nostre país), com pel planter i fent els fitxatges precisos per a obtindre els millors resultats.

I estos no han tardat a arribar. Novament esta temporada la UD Puçol hi ha aconseguit l'ascens a tercera, encara que en esta ocasió ho ha fet de forma menys sorollosa, però igualment meritòria: ''no va haver-hi grans celebracions al juliol perquè l'ascens no ho vam aconseguir en la lligueta'' -comenta el president, Pascual Orero-, ''sinó que vam haver d'esperar que algun equip valencià aconseguira l'ascens a 2ª-B i, com a líders que vam ser de la lliga regular, vam ocupar la seua plaça en tercera''.

Menys eufòria per l'ascens, però la lliçó està depresa i esta temporada la UD Puçol s'ha renovat pràcticament la mitat de la seua plantilla i les circumstàncies són molt més favorables per a mantindre la categoria: no descendixen cinc equips, sinó només tres, i, per si no fóra poc, en el grup hi ha altres quatre acabats d'ascendir de la comunitat (Benicàssim, Paterna, Catarroja i Acero), la qual cosa la convertix en una categoria molt més assequible que fa dos temporades.

Precisament, el que acaba d'ascendir Acero i l'Atlético Saguntino seran els equips que participen en el trofeu triangular de festes el dimecres 25 d'agost, a partir de les 8 vesprada, en el camp municipal José Claramunt: un torneig que pretén primer que res ser un homenatge a l'afició i al futbol, d'ací que l'entrada siga gratuïta.

Pascual Orero, que ja està dènou anys al front del club, té molt clar que cal disfrutar d'estos moments, sobretot quan responen al treball ben realitzat durant tants anys amb els més de tres-cents jugadors que formen cada temporada el planter de la UD Puçol: ''el trofeu servirà per a presentar els nous jugadors, però també per a entregar una placa a Paco Claramunt Soriano per la seua llarga trajectòria esportiva; a més, volem compartir esta celebració amb els nostres veïns, Acero i Saguntino, perquè sempre hi ha hagut amb ells una sana rivalitat i, en els temps que corren, cal celebrar que encara queden rivalitats sanes en este esport''.

En el terreny estrictament esportiu, el públic podrà retrobar-se amb els onze jugadors de la plantilla que continuen de la passada temporada: Pallés, Ricardo, Guerra, Poveda, Javi Alcácer, Roca, Soriano, Rafa, Miguel, Requena i José Ignacio. I, sobretot, podrà vore les noves adquisicions del club: Roberto (procedent del Buñol), Ripollés (Gandia), Moros (Saguntino), Zamora (Castelló), Jorge Giménez, Pau Rodríguez i Javier Soto (els tres del València), Juan Carlos Moreno, El Xato i Juan Carlos García (tots ells del Burriana).

''Queden alguns flocs pendents per a tancar la plantilla'' -continua explicant el president-, ''ja que tenim entrenant amb el primer equip a tres juvenils, Mario, Tari i Moret, a més de a Dani, que l'any passat va estar en el Sueca. I estem a l'espera de vore com evoluciona José Ramon Galcerá, un excel·lent jugador del planter que hi ha sigut l'única notícia trista d'esta pretemporada, ja que va sofrir una ruptura de lligaments que de moment el manté apartat del primer equip''.

Acero enfront d'UD Puçol a les huit de la vesprada; a continuació Saguntino i Acero; i, per a finalitzar, Saguntino i UD Puçol. Sens dubte un plat fort per a començar la temporada... i, a més, gratis. Hi ha qui done més?

 

25 Agost 2004
FaceBook  Twitter  

Altres