Ja està obert el TERMINI D'INSCRIPCIÓ per als distints actes de les festes

Ja està obert el TERMINI D'INSCRIPCIÓ per als distints actes de les festes. Hauran de realitzar-se en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, situada en la planta baixa de l'Ajuntament, de 9 del matí a 7 de la vesprada.

El SERVICI MUNICIPAL D'AUTOBÚS oferix un horari especial d'estiu del 21 de juny al 10 de setembre. Si vols conéixer els horaris pots descarregar l'arxiu en PDF que es troba en la secció de esta web 'es fa saber' o telefonar a l'empresa AVSA (964 697 900).

Ja està en marxa el SERVICI MUNICIPAL D'ARREPLEGADA DE ROBA I SABATES USADES. Per a això s'han instal·lat quatre contenidors especials en el nucli urbà, un en les urbanitzacions i un altre en la platja. A més de la protecció mediambiental, part del diners obtinguts amb el reciclatge d'esta roba es destina al ''Projecte Home'', centrat en la rehabilitació de toxicòmans.

L'HORARI ACTUAL DE L'ESPAI SOCIAL DELS MAJORS és el següent: Matins: de dimecres a diumenge, de 10 a 12 hores. Vesprades: de dimarts a dijous, de 17 a 21 hores. Divendres i dissabte: horari especial, de 17 a 23'30 hores. Amb este horari es cobrix sobretot l'interés dels nostres majors per disposar d'un ampli horari en cap de setmana per a realitzar els seus ''famosos balls'', una de les activitats que més expectació ha alçat en els últims anys.
Com tots els dijous, hui és el dia en què els veïns del nucli urbà PODEN DEPOSITAR ELS SEUS MOBLES VELLS perquè siguen retirats per la brigada municipal. L'únic requisit que cal complir és telefonar amb anterioritat a l'Ajuntament (961 421 303) indicant en quins contenidors deixaran els materials. Recordem que este servici municipal també es realitza els divendres per a aquells veïns que viuen en la platja. Per a depositar qualsevol altre tipus d'efectes, per exemple electrodomèstics, han de fer-ho en l'Ecoparc.

26 Agost 2004
FaceBook  Twitter  

Altres