Escriuen els festers (4): passeig amb bicicleta

Escriuen els festers (4): passeig amb bicicleta

A les 17 hores de diumenge passat, 29 d'agost, donava començament el passeig que circulava per tota la població, per cada un dels barris i després fins a arribar a la platja.Veient que s'acostava l'hora i érem pocs, vam pensar que la gent no participaria en abundància, però faltant 15 minuts van començar a arribar xiquets i pares amb les seues bicis per a començar este passeig. Quan vam eixir érem quasi 70 persones, però a poc a poc es van anar adjuntant xiquets per a donar este passeig arribant segons comentaris a una centena de persones, totes amb ganes de bicicleta i inclús bons aficionats al món del ciclisme.

Vam donar el passeig, no sense sofrir cap contratemps, que són habituals però que només van quedar en això, una mera anècdota. Per la resta, el bon fer de la policia local que en tot moment es va entendre amb nosaltres i que conjuntament vam aconseguir una bona organització i control de la gent que va participar.

Al final d'este passeig els festers vam repartir botelles d'aigua fresca perquè la gent es refrescara després d'una volta de quasi 14 quilòmetres.

Des d'ací una salutació dels festers de 2004 i agrair la participació d'estes persones en este passeig perquè sense ells no haguera sigut possible realitzar esta activitat.

Un article dels festers 2004.

30 Agost 2004
FaceBook  Twitter  

Altres