Escriuen els festers (6): la festa dels xiquets

Escriuen els festers (6): la festa dels xiquets

El dimecres dia 1 es va organitzar, per part de la confraria i de l'ajuntament, i amb la col·laboració del centre júnior Caminar i dels festers del 2004, una gran festa infantil.

Els júniors van organitzar uns jocs de divertida participació, on els xiquets van disfrutar moltíssim i, a més, per participar regalaven uns tiquets que eren canviables en la barra per llepolies, pipes i beguda.

Encistellar boles, passar l'aigua d'un got a un altre usant només la boca, taller de maquillatge, un particular joc de birles, omplir recipients amb pistoles d'aigua i moltes altres imaginatives formes de passar la vesprada van ser ideades pel centre júnior Caminar.

Al finalitzar es van realitzar carreres de sacs per a tancar este acte, on ens réiem tots amb caigudes sense importància i algun vibrant esprint.

Destacar la gran afluència de xiquets a este acte, creant un ambient irrepetible i que desitjaríem que tota la gent repetira en estes festes. Des de la nostra opinió, dir que ens vam divertir moltíssim, atenent els xiquets i que val la pena qualsevol esforç per veure el somriure en els xiquets que tant ens ompli.

Un article dels festers 2004.

08 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  

Altres