Escriuen els festers (15): imposició d'insígnies i perfums als veïns

Escriuen els festers (15): imposició d'insígnies i perfums als veïns

El dia 8 de setembre, després de la missa major, al voltant de les 13 hores, els festers eixíem a perfumar els veïns del poble que ens trobàvem en el nostre camí i a donar-los una insígnia amb la imatge de la nostra patrona, la Mare de Déu al Peu de la Creu.

D'este acte podríem contar moltes anècdotes, que van succeir al voltant en el recorregut entre l'església dels Sants Joans i el passeig de la Constitució, on vam imposar insígnies als transeünts.

Una d'elles és el fet que la gent que va acudir a la missa major es va esperar en gran multitud a les portes de l'església, perquè les festeres els posaren la insígnia, mentres que els festers de broma posàvem al personal el perfum, inclús vam haver de perseguir certes persones perquè no s'escaparen. Això va comportar un dels ambients de festa i de rialles que més hem disfrutat entre nosaltres, inclús imagineu-vos que algun fester va arribar a casa perfumat amb cinc perfums diferents.

D'este fet no es va salvar ningú fins i tot, el càmera d'EMTV i presentador de la nit de playbacks, va ser perfumat per alguns dels festers.

D'esta manera tan divertida començava per a nosaltres un gran dia, el dia 8, dia de mostra patrona, la Mare de Déu al Peu de la Creu. Des d'ací una salutació dels festers del 2004.

Un article dels festers 2004.

29 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  

Altres