Opinió del Bloc: 'on estan els més de 200 milions de pessetes que ha perdut Gespul?'

Opinió del Bloc: 'on estan els més de 200 milions de pessetes que ha perdut Gespul?'

La desesperació política que manifesta l'antic govern està arribant a extrems tragicòmics. Ara va i resulta que, segons els encara dirigents del Psoe local (per a quan la renovació interna?), perdre més de 200 milions de les antigues pessetes és d'esquerres!

Segons els dirigents del Psoe local, no haver aprovat ni un sol projecte per a construir vivendes de protecció oficial durant els seus 5 anys de mandat és d'esquerres!

Segons els dirigents del Psoe local, haver inaugurat a penes 30 VPO en els últims 5  anys, que damunt són vivendes provinents de projectes aprovats abans que Iborra fora Alcalde, és d'esquerres!

Segons els dirigents del Psoe local, inaugurar només 6 VPO a l'any quan la demanda en Puçol supera les 240 és d'esquerres!

Segons els dirigents del Psoe local, fer tant poques VPO a costa de perdre desenes de milions de pessetes del poble, i quan el sector de la construcció està en auge en tota Espanya, és d'esquerres!

Segons els dirigents del Psoe local, no haver previst la construcció de cap VPO en els Santigons, l'últim sector en urbanitzar-se a Puçol, és d'esquerres!

I segons els dirigents del Psoe local, ocultar a la resta de partits que el gerent de GESPUL no estava d'acord amb malvendre els 2.850 m² urbanitzables que el poble tenia en  la platja també és d'esquerres!

El concepte d'esquerres que tenim al BLOC no té res que vore amb tot això, que és responsabilitat directa de qui manava: l'exalcalde. Però el pitjor és que tot això tampoc no té res que vore amb la doctrina oficial que marca el propi PSOE des de València.

Els màxims dirigents del socialisme valencià diuen que almenys el 30 % de les vivendes construides en localitats on mana el seu partit han de ser de VPO. Durant els 5 anys de mandat d'Iborra, a penes el 5 % de totes les vivendes construides a Puçol eren de VPO. Conclussió: Iborra ha incomplit de manera rotunda i flagrant les directrius del seu propi partit en matèria de vivendes de protecció oficial. I això tampoc no té res d'esquerres, ni de socialista. Insistim: per a quan la renovació dels dirigents del Psoe local? 

Davant la contundència d'estos fets, l'única defensa que està argumentant l'antic govern és una autèntica ''borratxera de números'' sobre GESPUL que ni ells deuen entendre. Ací, el número més important, i sobre el qual l'exalcalde encara no ha donat cap explicació clara i convincent, són els més de 200 milions de pessetes en pèrdues que GESPUL ha acumulat en els últims 7 anys. Per això, des de l'esquerra, i per interés públic, en preguntem: on estàn tots eixos diners del poble? Si s'han perdut per la catastròfica gestió de l'exalcalde, algú els haurà guanyat. Qui? Com? Quan? On estan enterrats eixos milions? Quantes polítiques socials, i quantes VPO, s'hagueren pogut finançar  amb tots eixos diners?  Algun dia ens donaran resposta a totes estes preguntes que l'opinió pública de Puçol té dret a conéixer?

El debat en el Ple

Els informes oficials tant del Gerent de l'empesa com de l'Interventor municipal deixen molt clar que GESPUL patia la pitjor crisi de tota la seua història, que no parava de perdre milions i milions tots els anys, que les perspectives de futur eren molt negatives, que el seu patrimoni està hipotecat fins l'any 2022 i que no li quedaven ni diners per a

19 Octubre 2004
FaceBook  Twitter  

Altres