Tallers per a la tercera edat: una àmplia oferta per a viure més i millor

Tallers per a la tercera edat: una àmplia oferta per a viure més i millor

El passat 5 d'octubre començaven en els locals de l'Espai Social dels Majors els tallers destinats a la tercera edat, que s'estendran fins al pròxim mes de maig.

Durant el mes d'octubre són tres tallers que ja s'han posat en marxa: teatre (els dijous a la vesprada), manteniment físic (dimarts i dimecres) i balls de saló (dimecres i dijous). A ells se sumaran uns altres dos en el mes de febrer del 2005: entrenament de la memòria i manualitats.

''Els nostres majors formen un col·lectiu que ja ha complit de sobra amb la seua aportació a la societat, per això ara han de disfrutar de la vida'' -explica el regidor de Serveis Socials, Salvador Claramunt-. ''Estos tallers els encanten i fins i tot hi hi ha llista d'espera en alguns, com els balls de saló, una proposta que cada any té més adeptes''.

Tants adeptes que totes les places per als cursos estan cobertes en esta primera etapa: tant les vint que hi ha per a teatre i manteniment físic, com les trenta que van destinades als balls de saló. A això contribuïx sens dubte el preu dels tallers: la matrícula és gratuïta, ja que els costos generats per l'empresa que gestiona els tallers són coberts per l'Ajuntament.

''Però l'oferta no es detindrà en estos cinc tallers'' -continua el regidor-, ''ja que tenim pendent una reunió amb el director general de Serveis Socials de la Generalitat Valenciana per a veure si aconseguim convertir el que hui és un Club de Convivència en un autèntic Centre Especialitzat d'Atenció als Majors, el que significa una oferta molt més àmplia de serveis per a la tercera edat de Puçol''.

Convertir el local de la plaça del País Valencià en un CEAM és el gran repte per al nou equip de govern en el camp de la tercera edat. De moment, l'oferta és més limitada... però els nostres majors disfruten cada vegada més d'uns serveis destinats a permetre'ls viure més i millor.

 

20 Octubre 2004
FaceBook  Twitter  

Altres