La màgia i el misteri dels Reis arriben a Puçol de la mà de l'Agrupació de Penyes

La màgia i el misteri dels Reis arriben a Puçol de la mà de l'Agrupació de Penyes

Amb una setmana de retard, a causa dels forts vents que van impedir l'arribada dels Patges Reials des d'Orient, diumenge passat 2 de gener es va celebrar a Puçol el tradicional acte d'entrega de les cartes dirigides a les Majestats els Reis Mags.

Esta vegada sí que va acompanyar el temps, i amb una temperatura quasi primaveral van arribar, a les 12 del migdia, els enviats reials disposats a complir amb la seua missió: arreplegar totes les peticions dels xiquets de Puçol. Però no sols van vindre a arreplegar, també van repartir caramels, dolços i... tones d'il·lusió.

''Ha sigut una jornada realment festiva amb un gran èxit d'assistència, més de mil persones han passat per la plaça del País Valencià'', recordava Toni Martínez, president de l'Agrupació de Penyes, associació que s'ocupa cada any d'organitzar l'entrega de cartes als patges, així com la Cavalcada de Reis del dia 5 de gener.

Pares, mares, iaios, iaies, xiquets i xiquetes van poder disfrutar de la presència dels emissaris reials, així com de les atraccions del parc infantil instal·lat també en la plaça del País Valencià, per a donar-li més colorit al matí.

''Volem agrair -afirma Toni Martínez- la col·laboració de Paco Almenara, ''El Carter'' per haver portat eixos burros xicotets que tanta expectació alçaven entre els xiquets, i la d'Àngel, Juan i Emilio per haver aportat els cabriolets amb que van arribar els patges''.

Ara tan sols cal portar-se bé i esperar l'arribada dels Reis Mags, que està previst que arriben a Puçol dimecres que ve a les 6 de la vesprada amb tren. Sí, amb tren. A causa de les dificultats que van trobar els patges reials per a arribar a la nostra població, ses Majestats han decidit viatjar en ferrocarril per a , d'esta manera, assegurar-se que els xiquets de Puçol tindran tots els joguets que han demanat.

Des de l'estació mamprendran la tradicional cavalcada, amb el següent recorregut: Font de Mora, Cid, Mallaeta, Rei Don Jaume, Molí de Vent, Sanchis Guarner, Alfinach, Mancomunitat l'Horta Nord, Sant Miquel, Barreres, Mestre Martí, Germanes Martínez i Plaça del País Valencià.

''És una satisfacció per a nosaltres -conclou Toni Martínez- organitzar este tipus d'actes en què es dóna cita un nombre tan elevat de gent. A més també hem d'agrair el suport que trobem en els ciutadans, la col·laboració de l'Ajuntament i el treball i sacrifici de la directiva i els socis de l'Agrupació de Penyes''.

Precisament eixe bon ambient regnant en l'associació, es traduïx no sols en la il·lusió per realitzar activitats per a la població, sinó també en les ganes de compartir moments especials. Com en la passada Nit de cap d'Any, en la que més de seixanta components de l'Agrupació van celebrar amb harmonia la nit de cap d'Any, sopant en el Bar Galli i disfrutant més tard d'una festa especial en el Pub Còlon, amb sorpreses, regals i ressopó.

05 Gener 2005
FaceBook  Twitter  

Altres