Eliminades les barreres arquitectòniques en l'Ajuntament de Puçol

Eliminades les barreres arquitectòniques en l'Ajuntament de Puçol

''Per damunt de tot, hem d'oferir una millor atenció i un tracte més directe, buscant la qualitat com a meta per als servicis que es presten als veïns''. Este és el gran objectiu que s'ha marcat l'equip de govern municipal per al present any.

Per a poder dur a emportar-lo, dos han sigut els compromisos adquirits pel regidor de personal, Ximo Galcerá: d'una banda, millorar les condicions de treball de la plantilla de personal, funcionaritzant en la mesura que es puga les places ja creades, però encara no cobertes; per un altre, escometre les remodelacions precises en el propi edifici per a millorar les dependències.

Precisament eliminar les barreres arquitectòniques ha sigut una de les primeres mesures dutes a terme. La posada en marxa de l'ascensor ja permetia l'accés a l'entreplanta (on es troben urbanisme i informàtica) i a la primera planta (on es troben les oficines generals, el saló de plens i els despatxos dels regidors), però hi havia una zona a què no es podia accedir: els despatxos de la policia local, el grup socialista i la sala de reunions. Ara, per mitjà de la construcció d'una rampa de pendent suau este problema s'ha resolt i totes les dependències municipals són accessibles sense cap tipus de barrera arquitectònica.

''La remodelació ha sigut doble: d'una banda la rampa, per un altre s'ha aprofitat l'espai que quedava davall per a construir un magatzem per als materials de neteja'' -explica Ximo Galcerá, que també és el responsable de dependències municipals-. ''Tot això, aprofitant una subvenció concedida per la Conselleria de Benestar Social en matèria d'eliminació de barreres arquitectòniques''.

Han sigut 43.896 euros els que s'han invertit en les obres, consistents en l'estructura de la rampa, amb acabat en fusta, i el tanca a base d'alumini i cristall. Tot això dut a terme per l'empresa Reformes Rode durant la passada tardor. Les obres van finalitzar en Nadal.

 

13 Gener 2005
FaceBook  Twitter  

Altres