La televisió per cable arriba a Puçol durant el mes de març

La televisió per cable arriba a Puçol durant el mes de març

Després d'un projecte inicial fallit amb l'empresa Metrored, finalment els veïns de Puçol podran disposar de televisió i altres serveis per cable a partir del mes de març. L'empresa ONO ja ha iniciat les obres d'adequació de la xarxa i  té previst començar a emetre al març.

''Es tracta d'una concessió administrativa per a tota la població'' -recorda Mariano Sanchis, regidor d'Urbanisme-. ''Però per a poder començar a emetre com més prompte millor han dividit el projecte en tres fases I, la primera, ja rebrà emissions després de falles''.

Les obres d'eixa primera fase, que comprén la zona oest del nucli urbà, van començar a finals de 2004 i la xarxa principal de fibra òptica ja està pràcticament finalitzada,  pel que es preveu finalitzar la intervenció a l'abril.

Durant este primer trimestre de 2005 s'iniciaran les obres en la zona centre, la llicència d'obres de la qual ja ha sigut sol·licitada. La tercera fase correspon a la zona este del nucli urbà i encara està pendent de sol·licitar la llicència d'obres.

''La nostra missió des del Departament d'Urbanisme'' -continua explicant el regidor- ''consistix a supervisar les obres i que tot el treball s'ajuste a la llicència concedida. Però no hi ha dubte que és una bona notícia perquè el nostre poble s'incorpora per fi al tren de les noves tecnologies de la comunicació: telèfon, internet i televisió per cable''.

Noves tecnologies que, efectivament, viatgen sense privar-se de res. No oblidem que en 2007 com a molt tard la televisió digital terrestre serà un fet i, en aquell moment, les emissores analògiques tindran data de caducitat. Una situació que, entre moltes altres, afecta l'Emissora Municipal de Televisió de Puçol.

 

23 Gener 2005
FaceBook  Twitter  

Altres