Quique Letrado representa a la Comunitat Valenciana en el campionat d'Espanya de judo

Quique Letrado representa a la Comunitat Valenciana en el campionat d'Espanya de judo

El passat 15 de gener se celebrava en el pavelló municipal d'esports d'Alacant el sector autonòmic del campionat d'Espanya absolut de judo, on Quique Letrado va aconseguir la tercera plaça, és per això que els dies 29 i 30 de gener participarà en la fase final del campionat d'Espanya, a Madrid.

És la tercera vegada que Quique arriba a esta fase final, on la seua millor marca va ser la cinquena plaça obtinguda l'any passat, ''de totes maneres ho té molt difícil'' -comenta el seu entrenador, Roverlein Portella- ''perquè ell pesa 120 quilos i ha d'enfrontar-se a adversaris que superen els 170 quilograms''.

De com s'ha de treballar per a aconseguir una plaça en esta fase final dóna una idea el fet que Quique ja es va proclamar campió autonòmic el passat 27 de novembre, en el torneig celebrat a Picassent, on va véncer tots els combats per ippon. Este primer lloc no li donava accés directe a la final, sinó que ha hagut de disputar un sector previ, on s'ha enfrontat a rivals de Catalunya, Balears, Múrcia, Albacete i Comunitat Valenciana.

''Finalment, després d'obtindre ací la tercera plaça, lluitarà a Madrid per pujar al pòdium nacional'' -continua Roverlein-, ''encara que no ho té fàcil perquè la seua preparació no és tan regular com hauria de ser: cal tindre en compte que té torns rotatius de treball i només pot entrenar una setmana cada quinze dies''.

 

 

28 Gener 2005
FaceBook  Twitter  

Altres