Homenatge a Juan Ávila : preparant el 19 de març

Homenatge a Juan Ávila : preparant el 19 de març

Divendres passat 18 la Penya Taurina Juan Ávila va celebrar una sèrie d'actes en homenatge al torero de Puçol de cara a la seua pròxima alternativa el 19 de març a València.

A les 19.30 es va inaugurar una exposició fotogràfica en l'Espai Social La Barraca  que arreplegava la trajectòria com a joneguer de Juan Ávila, des dels seus passos en l'Escola Taurina de València fins a les seues temporades com a torejador de jònecs en les places més importants d'Espanya, França i Sud-amèrica.

També es va inaugurar la seua nova pàgina Web que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, creada per Fernando Martínez.

Posteriorment, en el saló d'actes de la Casa de Cultura, el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília va oferir un concert de pasdobles taurins, aprofitant l'ocasió per a estrenar el pasdoble a Juan Ávila  compost pel director del centre, Juan Gonzalo Gómez Deval. També es va interpretar el pasdoble 7 de setembre cantat excepcionalment per Fernando Ferrer ''El Rallat''.

Per a finalitzar el dia, es va fer un sopar homenatge en Els Menjars, on es va projectar un vídeo editat per la televisió local de Puçol.

Davant de tota la premsa taurina de València i moltíssims aficionats, se li va fer entrega al torero de Puçol, del vestit de llums sang de bou i or que lluirà el dia de la seua alternativa a Falles, en el qual compartirà cartell amb Enrique Ponce i José Mª Manzanares. La Penya, també li va fer entrega d'un joc d'estocs.

Una crònica de JORGE CASALS

 

25 Febrer 2005
FaceBook  Twitter  

Altres