'Cocodrila Cocopau': una forma d'aprendre a conéixer-nos millor

'Cocodrila Cocopau': una forma d'aprendre a conéixer-nos millor

Nuria, Belén, Beatriz i Rocío són alumnes del Mòdul Formatiu d'Educació Infantil que s'impartix en l'Institut d'Ensenyança Secundària de Puçol. Juntes han col·laborat en la tasca de portar a la pantalla l'adaptació de Cocodrila Cocopau, una història foradada, el llibre de Jordi García que s'ha convertit en l'Episodi 11 de la sèrie de televisió Contrasts, realitzada per l'institut i l'Ajuntament de Puçol dins de les activitats del mes de la dona.

En este article ens comenten com ha sigut l'experiència d'escriure el guió i interpretar els distints personatges. L'episodi s'estrena dijous, 3 de març, a les 6 de la vesprada, en el Cine de la Casa de Cultura.

******

Un dia com un altre qualsevol ens van proposar rodar un curt sobre el llibre Cocodrila Cocopau, una història foradada, sobre la guerra i la pau, i escrit pel nostre mestre Jordi García Vilar. Este conte està dedicat principalment a les dones.

Esta idea ens va il·lusionar, ja que era una nova experiència per a totes nosaltres i, a més, pensem que coneixeríem molts aspectes nous, tant propis com dels altres companys. Este fet s'ha complit i, gràcies al curt, hem aprés a conéixer-vos un poc més.

Ens va paréixer important i interessant el procés que s'ha de seguir per a realitzar un episodi, ja que hem pogut conéixer, pas a pas, alguns dels secrets cinematogràfics als quals s'han d'enfrontar cada dia els professionals.

Finalment, cal destacar l'interés per part de totes les alumnes i el nostre comportament, tant a l'hora d'actuar com a l'hora d'ajudar en tot el que era necessari: decoració, vestuari, maquillatge... Però encara ens hi ha paregut més important l'homenatge que amb este curt hem fet a totes les dones, al mostrar la importància que tenen en el món actual.

Nuria Feo, Belén Marín, Beatriz Monje i Rocío Terrero

Alumnes del Mòdul Formatiu

 

07 Març 2005
FaceBook  Twitter  

Altres