Ximo Esteve guanya el torneig de tenis de les festes

Ximo Esteve guanya el torneig de tenis de les festes

Dins de la programació esportiva de les festes populars i patronals, el Club de Tenis Puçol organitza tots els anys un torneig que compta amb gran acceptació entre els socis del club i alguns aficionats de la comarca que decidixen provar sort. La crònica del torneig d'enguany ens l'envia Ximo Esteve que va ser, precisament, el guanyador de la competició.

*****

Del 29 d'agost al 3 de setembre es va celebrar el Torneig de tenis de les Festes de Puçol, patrocinat per l'excel·lentíssim Ajuntament de la població i organitzat pel prestigiós Club de Tenis Puçol, que dirigix Eliseo Ordiñaga.

L'edició d'enguany va ser tot un èxit, tant per la gran quantitat de participants vinguts de diferents poblacions de l'entorn (encara que la majoria eren socis del club), com per la seua organització.

Les partides es van celebrar a tres sets i a eliminatòria directa. Alguns dels enfrontaments van resultar apassionants i molt igualats, prova d'això és que en diverses ocasions van superar les dos hores de duració.

La final es va disputar el dissabte 3 de setembre a la vesprada i s'hi va proclamar campió en la categoria absoluta Ximo Esteve, veí de Puçol.

En l'acte de clausura del torneig, va ser el regidor Mariano Sanchis l'encarregat de repartir els trofeus.

Una crònica de Ximo Esteve.

 

13 Setembre 2005
FaceBook  Twitter  

Altres