Vols ser voluntari?

Vols ser voluntari?

Voluntariat pel valencià és un projecte de participació lingüística que té per objecte posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià per a comunicar-se, i normalment, no tenen al seu voltant gent que el parle. També l'alumnat que aprén valencià a les aules necessita completar el seu aprenentatge de la llengua oral.

L'Oficina de Promoció de Valencià de Puçol t'oferix la possibilitat, tant si ets aprenent com voluntari d'organitzar els grups mitjançant els quals pot fer que el projecte es pose en marxa en l'àmbit local.

Simplement podeu arreplegar la butlleta d'inscripció a la casa de Cultura o al mateix Ajuntament i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Segons la promotora lingüística, María Carabal: ''Encara que esta idea tan innovadora va sorgir en l'àmbit universitari per a fomentar l'ús del valencià en situacions quotidianes, des del nostre Ajuntament hem cregut convenient apostar per primera vegada per ella, ja que la comunicació entre els nostres ciutadans i, a més, amb este motiu està entre els nostres objectius''.

 

17 Setembre 2005
FaceBook  Twitter  

Altres