Quant fa que no disfrutes contant-li un conte als teus fills?

Quant fa que no disfrutes contant-li un conte als teus fills?

Amb el lema ''L'hora del conte, per què?'' la Biblioteca Pública Municipal de Puçol inicia el dimecres 5 d'octubre una campanya d'animació a la lectura que s'estendrà al llarg de tot el curs. En esta primera xarrada s'animarà els pares a no abandonar un costum tan arrelat i necessari com eixe xicotet parèntesi diari que han de dedicar a contar-los històries als seus fills.

''Des de la Biblioteca Pública Municipal i des de la regidoria de Cultura hem volgut inaugurar-la amb una xarrada sobre les diverses raons que fan necessari fomentar la narració oral i l'hàbit lector, ja que a través d'estes activitats se'ns desperta la imaginació, se'ns educa, ens obrim a altres mons, a altres cultures i al mateix temps en gaudim com a activitats d'oci''. Amb estes paraules resumix la bibliotecària, Rosa García, la importància d'esta ''hora màgica'' entre pares i fills.

Per a parlar a fons del tema, el 5 d'octubre, a les 6'30 de la vesprada, impartirà una documentada xarrada l'expert en el tema Vicente Cortés Gámiz, per a qui la clau de tot està que els pares han de ser els primers interessats en l'educació dels fills, un pensament que està en la base de la seua xarrada: ''Si vols donar-li al teu fill o a la teua filla la clau per a accedir a tots els coneixements i ensenyar-li una manera molt enriquidora per a passar el seu temps lliure, comença per interessar-te el teu primer, ho agrairem tots i totes!''.

 

04 Octubre 2005
FaceBook  Twitter  

Altres