Jorge Chisbert es proclama campió autonòmic de judo

Jorge Chisbert es proclama campió autonòmic de judo

El dissabte 17 de desembre es va celebrar a Picassent el campionat autonòmic de judo en la categoria júnior, on el jove Jorge Chisbert, de Puçol, es va alçar amb el primer lloc en la categoria de judokes amb menys de noranta quilos de pes.

''La trajectòria enguany de Jorge és molt meritòria'' -comenta el seu entrenador, Roverlein Portella-, ''perquè l'any 2003 es va lesionar en la final del campionat autonòmic i des de llavors havia estat recuperant-se, sense participar en tornejos oficials. Després de més d'un any de desocupació, esta temporada ha tornat al tatami i en el seu primer torneig oficial s'ha proclamat campió autonòmic''.

Als seus díhuit anys, Jorge Chisbert es troba a les portes de la que pot ser la seua gran temporada com a judoka. Guanyar amb facilitat tots els combats en la prova celebrada a Picassent no és més que el primer pas per a este júnior del Club Olímpic que, a més, acaba d'aconseguir el cinturó negre de judo.

El seu pròxim desafiament serà el campionat d'Espanya, on serà el representant de la Comunitat Valenciana, una distinció que també va estar a punt d'aconseguir un altre atleta de Puçol, Juan Redolat, qui es va classificar finalment en tercera posició autonòmica en la categoria de judokes amb menys de cent quilos de pes.

 

08 Gener 2005
FaceBook  Twitter  

Altres