La XX Trobada d'escoles en valencià ja està en marxa

La XX Trobada d'escoles en valencià ja està en marxa

Dimecres, dia 17 de gener va tindre lloc la tercera reunió de coordinació per a la preparació de la XX Trobada d'escoles en valencià de la nostra comarca, que enguany tindrà lloc a Puçol. El dia de la Trobada serà el 22 d'abril, però les activitats comencen ja el dia 28 de març.

Per a preparar-la ja s'han reunit tres vegades els representants de les escoles de la comarca de l'Horta Nord, tant mestres com pares, mares i resta de col·laboradors.

Àngel Martí, president de la Coordinadora del PV a l'Horta Nord, comentava una per una les activitats que calia coordinar. N'indiquem algunes perquè anem fent boca d'ací a la Trobada: constitució de tallers, itineraris pel nucli antic, premis Sambori, rellotge de Sol, presentació de cartell oficial, samarretes, etc.

En fi, moltes van ser les qüestions plantejades ahir i en un temps rècord, és el resultat d'una bona coordinació. Ah! Cal remarcar un comentari general en boca de tots amb entusiasme: ''Açò ja està en marxa''.

Per cert, la nostra enhorabona a l'autor del cartell oficial que ha estat triat per votació de tots els presentats en la nostra comarca és de Hisham Haitak Martínez, un alumne de sisé del CP Lluís Vives de Puçol.

23 Gener 2007
FaceBook  Twitter  

Altres