Els col·legis públics celebren junts el Dia Internacional de la Pau

Els col·legis públics celebren junts el Dia Internacional de la Pau

Encara que és una celebració que cada centre educatiu té marcada en el calendari escolar, el pròxim 30 de gener, per primera vegada, els col·legis públics i concertats de Puçol celebraran conjuntament un acte amb el lema Junts per la Pau.

Els alumnes de 6t d'Educació Primària dels col·legis públics Lluís Vives, Jaume I i Bisbe Hervás, junt amb els del centre concertat Mare de Déu al Peu de la Creu, s'uniran el dimarts 30 de gener, Dia Internacional de la Paz, a les 15'30 hores, en la plaça Joan de Ribera, enfront de l'Ajuntament, per a realitzar conjuntament un acte a favor de la pau.

''Hem triat únicament un curs com a representació de cada centre per a no interferir les activitats que ja tenen programades els distints col·legis'' -explica el regidor d'Educació, Salvador Claramunt-. ''De tota manera, la iniciativa ens sembla interessant perquè suposa reunir uns 150 alumnes per una causa que val la pena''.

L'acte, que es realitzarà dins de l'horari escolar, ha començat ja a preparar-se, amb el disseny d'una pancarta gegant amb el lema Junts per la Pau, alhora que cada un dels alumnes ha rebut un adhesiu en forma de cor, en el que ha d'escriure el seu desig per a millorar el món actual. Participen en l'experiència un total de set aules entre els quatre centres.

El dia 30, després de reunir-se tots enfront de l'Ajuntament, pujarà un representant de cada aula al balcó, on llegirà l'aportació més significativa de cada classe; a continuació, els cent cinquanta alumnes apegaran els seus adhesius amb els desitjos en la pancarta gegant; la pujaran al balcó del consistori, on quedarà exposada durant diversos dies; i, per a finalitzar l'acte, es realitzarà una mascletà amb globus.

23 Gener 2007
FaceBook  Twitter  

Altres