El Soro tindrà un festival benèfic el 16 de febrer a Xàtiva

El Soro tindrà un festival benèfic el 16 de febrer a Xàtiva

02 Febrer 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat dissabte 26 de gener va tindre lloc la presentació en roda de premsa, a l'hotel Vinci-Lys, el festival i cartell. El Soro hi va estar present i va contestar a totes les preguntes referents al festival i a les operacions rebudes i les que encara han de realitzar-li.


El dia 16 de febrer serà el festival benèfic a favor de Vicente Ruiz El Soro, a la plaça de bous coberta de Xàtiva; un festival destinat a recaptar fons, amb l'objectiu d'ajudar a finançar l'operació de genoll i la pròtesis que és necessari implantar-li al destre valencià.

Per a este festival s'estan barallant noms de diverses figures del toreig com Morante, Rivera Ordóñez, El Cid, El Califa, Abellán, Iván García, alguns matadors valencians i altres encara per confirmar.

Els caps de bestiar per a este esdeveniment han sigut una donació de diversos ramaders de prestigi.

S'espera que siguen molts els aficionats que acudiran a veure este festival que obre la temporada taurina valenciana abans de les feries de Castelló i València.

Informa: Alberto de Jesús

 

Tots els alumnes de 6é de Primària, junts per la pau

Tots els alumnes de 6é de Primària, junts per la pau

28 Gener 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

Baix el lema Junts per la Pau, el dimecres 30 de gener, a les 11'30 hores, els alumnes de 6é de Primària dels col·legis públics i concertats de Puçol es reuneixen per a celebrar conjuntament el Dia de la Pau.

L'any passat, per primera vegada, els col·legis de Puçol van organitzar un acte conjunt, dins de l'horari de classes, per a celebrar el Dia de la Pau. Va ser a la plaça Joan de Ribera, davant de l'ajuntament, i va consistir en la lectura d'una sèrie de treballs i, posteriorment, tots els assistents van enganxar un cor amb els seus millors desitjos sobre una pancarta que va romandre penjada a la façana del consistori.


Enguany, l'experiència es repeteix amb els alumnes de 6é de Primària, però amb algunes novetats.

Als tres col·legis públics (Obispo Hervás, Jaume I i Luis Vives) i al concertat (Virgen al Pie de la Cruz), que ja van participar l'any passat, se sumen en esta ocasió el Caxton College i La Milotxa, fet que suposarà la presència de set aules a l'acte.

En esta ocasió, els missatges no seran enganxats sobre la pancarta (que es penjarà a la terrassa, amb l'objectiu que siga possible veure-la des de la distància), sinó en un panell que estarà exposat a l'entrada de l'ajuntament, perquè tots els que s'acosten a l'edifici puguen llegir detingudament els missatges escrits pels vora dos-cents alumnes participants.

Per últim, com a punt i final de l'acte, tots els xiquets cantaran junts un tema musical elegit pels participants i que correspon a una cançó d'Amaral.

Com a complement a esta celebració, durant el mes de febrer s'editarà un periòdic commemoratiu en el qual es recolliran els poemes i textos escrits pels representants de cadascun dels col·legis participants, així com les fotos de l'encontre.

 

Dos nous cursos d'informàtica organitzats per l'ajuntament

Dos nous cursos d'informàtica organitzats per l'ajuntament

27 Gener 2008

Com controlar l'ús d'Internet a la llar i com posar a punt un ordinador per a mantenir-lo ''net'' i en bon funcionament. Són les dos propostes de la Regidoria de la Dona per als nous cursos que s'impartiran entre febrer i juny.

Per a participar en estos cursos és precís inscriure's al departament de Serveis Socials, situat a la planta baixa de l'Ajuntament de Puçol.

El primer dels cursos, de divuit hores de duració, se centra en el control de l'ús d'Internet a la llar. Va dirigit fonamentalment a pares que volen saber com controlar els seus fills, tant a l'hora de limitar el temps d'accés a Internet com a l'hora de saber si realment estan visitant continguts adequats per a la seua edat.

Este curs s'impartirà els dijous, de 15 a 17 hores, a la Casa de Cultura, des del 7 de febrer al 27 de març.

A continuació, del 16 d'abril al 18 de juny, tots els dimecres de 17 a 20 hores, tindrà lloc un curs de trenta hores per a aprendre a posar l'ordinador a punt: eliminar virus, controlar spywares, prescindir d'arxius temporals i programes innecessaris... i tot això realitzat amb programes gratuïts (freeware).

Las places als dos cursos són limitades.

T'abelleix una eixida de senderisme a la Cova Santa?

T'abelleix una eixida de senderisme a la Cova Santa?

26 Gener 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El col·lectiu Acció Ecologista Agró de Puçol organitza una eixida de senderisme a la Cova Santa el pròxim 3 de febrer. Els interessats han de reservar plaça, ja que en són limitades.

A finals de l'any passat, el Grup Ecologista de Puçol La Costera es va unir a Acció Ecologista Agró per a formar a la comarca de l'Horta Nord un col·lectiu amb més possibilitats d'organitzar activitats per a tots els públics i accedir a noves propostes, sempre orientades al coneixement i protecció del medi ambient.

La primera d'estes propostes, en la seua nova etapa, serà una eixida de senderisme el diumenge 3 de febrer, entre Sacanyet i la Cova Santa d'Altura, el que suposa un recorregut d'uns dotze quilòmetres.

L'eixida per a tots els participants de la comarca serà des de l'explanada del Monestir del Puig, a les 7'45 hores, tot i que per a ser un dels 25 inscrits s'han d'ingressar els diners del transport prèviament en un compte de La Caixa (número 21003663-08-2200043358).

Una vegada al lloc elegit, el dinar corre a compte de cada participant, amb la possibilitat d'organitzar inclús un dinar col·lectiu al restaurant situat junt a la Cova Santa.

 

Balanç de la primera trobada de Dones Triatletes de la Comunitat Valenciana a Puçol

Balanç de la primera trobada de Dones Triatletes de la Comunitat Valenciana a Puçol

24 Gener 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 20 de gener va tenir lloc a Puçol la primera Trobada de Dones Triatletes, recollint una proposta de la Federació Valenciana de Triatló.

La Secció de Triatló del Club Atletismo Puçol, recolzada per la seua junta directiva, va decidir organitzar este acte, comptant amb aquest objectiu amb el recolzament de l'ajuntament per a usar les instal·lacions del Poliesportiu Municipal i també per als detalls que es van entregar als participants.


A l'esdeveniment van assistir representants del C. N. Petrer, el Triesport La Ribera, la Universitat de València, Club Atletismo Puçol i ciclistes de la Penya Puçol i La Porteña.

Des del poliesportiu de Puçol, les triatletes vam partir amb direcció a Petrés, vam recórrer tota la vall pel camí vell de Terol per a efectuar una parada a Algar. Des d'este municipi vam emprendre la marxa amb direcció a Alfara d'Algímia cap a Gilet, des d'on vam regressar a Puçol.

Després del canvi de sabatilles i amb noves participants, vam realitzar una carrera a peu pels voltants de la població. Un total de 60 quilòmetres en bicicleta i 5 corrent van completar la jornada.

En finalitzar el recorregut, celebràrem un dinar en companyia de la regidora de la Dona, Eloísa Rosa Martínez, moment que aprofitàrem per a agrair-li el recolzament prestat a esta iniciativa.

En acabar, es van entregar els diplomes i vam obsequiar amb impermeables i perfums a totes les assistents.

Informa: Marta Gimeno

Altres