Iván Ortolá, subcampió del món júnior en Moto3 i l'any vinent fa el salt al Mundial

23 Novembre 2021

Falten a penes quatre mesos perquè Iván Ortolá, el Pepino de Puçol, debute a Catar en el Campionat del Món de Moto3, al març de 2022, amb una moto KTM, formant part del Team MTA, dirigit per Alessando Tonucci. Serà la seua segona temporada amb l'equip italià, després d'haver finalitzat el 21 de novembre una campanya excel·lent, coronada amb el subcampionat del món júnior en Moto3, títol obtingut gràcies al podi en l'última prova, disputada en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste.

Llegeix més...

«Carmina Burana» i el« Requiem», els grans desafiaments d'Alejandro Díaz i el Cor de Puçol

23 Novembre 2021

Alejandro Díaz porta dotze anys dirigint el Cor de Puçol i impartint classes de cant en el Centre Musical i Instructiu Santa Cecilia. Després de moltes actuacions a través d'intercanvis amb altres poblacions, per a la pròxima primavera afronten el gran desafiament de la seua història: participar en una multitudinària representació de Carmina Burana, amb més de cent veus de cor i components de tres poblacions sobre l'escenari; i, abans de l'estiu, també el Requiem, de Gabriel Fauré

Llegeix més...

Apologia del bon tracte en balcons, façanes i fins i tot a la sala d'exposicions

19 Novembre 2021

La setmana prèvia al 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, més de 80 cartells amb imatges de veïns i veïnes de Puçol inunden les façanes d'edificis públics, els carrers, les places i, des del dia 18, també la sala d'exposicions de la Casa de Cultura: són fotos i missatges del veïnat que s'ha sumat a «donar la cara» pel bon tracte.

Llegeix més...

Finalitzen els tallers de prevenció de consum de cànnabis en els instituts de Puçol

19 Novembre 2021

Del 2 al 19 de novembre s'han celebrat en l'Institut d'Educació Secundària i en el col·legi Virgen al pie de la Cruz els tallers Cànnabis, relacions personals i estils de vida, centrats en la prevenció del consum de cànnabis i dirigits a alumnes de Secundària, Cicles Formatius i Formació Professional. El projecte forma part de la programació subvencionada per la Diputació de València mitjançant el Programa d'Activitats Preventives per a 2021.

Llegeix més...

Programació d'actes entorn del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

15 Novembre 2021

Contra la violència de gènere, anem de la mà és l'eslògan genèric per a la campanya municipal entorn del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. La programació inclou tallers formatius amb els centres educatius i representants de les associacions, així com l'exposició Puçol dona la cara pel bon tracte, que s'exhibix a la Casa de Cultura i diferents edificis públics.

Llegeix més...

Els dies 16 i 17 de novembre obert el termini de preinscripció per a l'Escola de Nadal

15 Novembre 2021

Després de les mesures especials aplicades durant l'últim any i mig per la Covid-19, l'Escola de Nadal recobra la seua fórmula d'anys anteriors: un programa per a conciliar la vida laboral i familiar aquells veïns que tenen alumnes en infantil i primària i treballen durant el període de vacances escolars. Esta edició hi ha 100 places disponibles per als 10 dies en què funcionaran les activitats de l'escola, tot per 25 euros.

Llegeix més...

Tens un comerç a Puçol i vols participar en la campanya d'ajudes a la desocupació per la Covid?

11 Novembre 2021

L'Ajuntament de Puçol ha posat en marxa una campanya per a ajudar als veïns afectats per ERTO, ERE o aturats per la Covid-19, que rebran els diners en una targeta carregada amb 200 euros per a gastar en els comerços locals. Els comerciants de l'ACEP que vulguen participar, poden inscriure's directament en l'associació. La resta de comerços han d'inscriure's en la seu electrònica municipal.

Llegeix més...

Com sol·licitar les ajudes de l'Ajuntament de Puçol a aturats per la Covid-19

11 Novembre 2021

L'Ajuntament de Puçol ha aprovat un pressupost de 80.000 euros destinats a ajudar a persones desocupades per la Covid-19, tant si van ser afectades per ERTO, per ERE o continuen en atur. Cada beneficiari rebrà 200 euros en una targeta prepagament per a gastar en els comerços de Puçol que se sumen a la campanya. Les sol·licituds es poden presentar de l'11 de novembre al 10 de desembre, inclusivament.

Llegeix més...

Club de Lectura: el plaer de gaudir un llibre durant la lectura i, després, en compartir-lo

10 Novembre 2021

Se reúnen el último viernes de cada mes en la Biblioteca Municipal, comentan el libro que acaban de leer, intercambian opiniones y, entre todas eligen el título para leer y comentar el mes siguiente. Además, este animado grupo de mujeres (algo casual, porque están abiertas todos los vecinos que quieran sumarse) también realiza quedadas para ver películas o visitas guiadas. Leer un libro nunca ha sido tan placentero. Juana Sáez, su presidenta, nos explica su funcionamiento.

Llegeix més...

L'Ajuntament de Puçol convoca una nova ajuda per a la recuperació de l'ocupació

09 Novembre 2021

Davant la crisi social i econòmica provocada per la Covid-19, l'Ajuntament de Puçol ha aprovat les bases de suport a la recuperació de l'ocupació, amb un increment de la dotació pressupostària de 50.000 euros respecte a anys anteriors, per a contrarestar les conseqüències de la crisi econòmica i la pèrdua d'ocupació en els col·lectius més vulnerables. Dues línies d'ajuda es posen en marxa: una dirigida a empreses per a la contractació d'aturats i una altra a l'autoocupació.

Llegeix més...

L'Ajuntament de Puçol destina 80.000 euros per a ajudes a aturats per la Covid-19

09 Novembre 2021

El 8 de novembre, el Butlletí Oficial de la Província de València va publicar les bases que regulen les ajudes de l'Ajuntament de Puçol a persones desocupades per la Covid-19, tant si van ser afectades per ERTO, per ERE o continuen en atur. Cada beneficiari rebrà 200 euros en una targeta prepagament per a gastar en els comerços locals de Puçol que se sumen a la campanya. En total, el pressupost assignat és de 80.000 euros.

Llegeix més...

Renovat el conveni educatiu entre Caxton College i Ajuntament de Puçol

09 Novembre 2021

El 3 de novembre es va signar el nou conveni bianual de col·laboració entre Caxton College i l'Ajuntament de Puçol perquè l'alumnat de Year 12 del centre educatiu puga realitzar pràctiques i experiències vivencials amb xiquets i adolescents en el Centre de Dia Martínez Coll. Un projecte de suport mutu entre menors d'edat que ve desenvolupant-se en els últims anys.

Llegeix més...

Nova edició del projecte europeu «Vallet, un lloc per a conviure»

08 Novembre 2021

Del 2 de novembre al 30 de desembre, torna el projecte Vallet, un lloc per a conviure, subvencionat pel Fons Social Europeu, la finalitat del qual és ajudar els veïns en situació de desocupació a realitzar itineraris formatius. Les persones interessades a rebre atenció personalitzada han de sol·licitar cita prèvia en els següents telèfons 673 755 943 o 673 755 921.

Llegeix més...

Miguel Ángel Descalzo, del col·legi Virgen al Pie de la Cruz, guanya les olimpíades autonòmiques de Formació Professional

08 Novembre 2021

L'alumne Miguel Ángel Descalzo ha guanyat la fase autonòmica del certamen Spainskills en la modalitat d'Instal·lacions Elèctriques. La trobada, coneguda com els Jocs Olímpics de la Formació Professional, reunix els millors estudiants d'àmbit nacional amb l'objectiu d'impulsar l'actualització tecnològica dels centres i les matèries impartides.

Llegeix més...

Vine a descobrir la Marjal dels Moros i la platja de Puçol esta tardor amb cinc visites guiades gratuïtes

29 Octubre 2021

Una tardor més, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Puçol et convidem a descobrir els valors naturals de la Marjal dels Moros i els de la platja d’esta localitat de L’Horta Nord. Concretament amb cinc visites guiades gratuïtes, tres a la marjal i dos a la platja. Les visites seran els diumenges 7, 14, 21 i 28 de novembre i l’última el diumenge 12 de desembre. Enguany, de nou, els grups seran reduïts i les places limitades pel coronavirus. Si vols participar en alguna d’estes visites, programades d’11.00 a 13.00 hores, completa el formulari d’inscripció de l’activitat a la qual vols vindre. Afanya’t i apunta’t ja!

Llegeix més...

Altres