Puçol competirà este estiu per aconseguir la Bandera Verda de Ecovidrio

22 Juliol 2021

Banderes Verdes premia l'esforç de l'hostaleria local i al propi consistori pel seu compromís amb el reciclatge d'envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic. Un total de 15 restaurants, bars i quiosquets de la localitat s'han sumat ja a esta iniciativa en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol i Ecovidrio. A més se sortejaran 2 miniglús domèstics per a reciclatge de vidre entre els participants que donen “M'agrada” en les publicacions de les xarxes socials d’És Puçol.

Llegeix més...

L'Ajuntament de Puçol treballa en el seu I Pla Intern d'Igualtat

20 Juliol 2021

L'Ajuntament de Puçol ha donat inici al disseny del seu I Pla Intern d'Igualtat, un document estratègic al servei de la igualtat real i efectiva d'oportunitats entre dones i homes, amb el qual es pretén fer un pas cap avant en la senda de més equitat i més justícia social dins de la pròpia administració local.

Llegeix més...

Set joves contractats com a auxiliars d'informació durant este estiu a la platja de Puçol

09 Juliol 2021

Continuant la iniciativa de l'estiu de 2020, amb les mesures vinculades a la pandèmia, este estiu l'Ajuntament de Puçol també ha contractat set joves per a informar de les mesures sanitàries a tindre en compte a la platja. Estaran treballant tres mesos, del 16 de juny al 15 de setembre, i el projecte compta amb una subvenció dels Fons Europeus i de la Generalitat Valenciana.

Llegeix més...

Vicen Mellado guanya el sorteig de Sant Joan , primera activitat pública de l'ACEP després de la pandèmia

07 Juliol 2021

L'últim divendres de juny es va realitzar el sorteig entre tots els veïns que havien depositat la seua papereta després de comprar en el centenar de xicotets i mitjans comerços que pertanyen a l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol). La guanyadora, Vicen Mellado, havia realitzat la seua compra en Moda Amparo García, per a dona i home.

Llegeix més...

T'agradaria exposar les teues fotos de Puçol a la Sala Blava? Afanya't, el termini finalitza el 12 de juliol

05 Juliol 2021

L'Ajuntament de Puçol organitza per segon any el Concurs de fotografia Foto Natura, amb l'objectiu de potenciar els valors paisatgístics i turístics de la població, al mateix temps que s'aposta per la conscienciació entorn de la conservació del nostre entorn natural. Poden participar els veïns que ho desitgen, amb enviament de quatre fotos com a màxim al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , fins al 12 de juliol. Un jurat triarà les 30 que s'exposaran a la Sala Blava (al costat de l'Oficina de Turisme) i les guanyadores, que tindran un premi especial.

Llegeix més...

Article de Ciudadanos del mes de juliol : «Habemus pressupost»

05 Juliol 2021

Este és l'article de Ciudadanos de juliol, titulat Habemus pressupost. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Al juliol i agost, torna «Estiu Voramar» amb cinema, teatre, música, exposicions, astronomia, esports…

29 Juny 2021

Com és habitual, en els mesos de juliol i agost la platja de Puçol compta amb una àmplia programació esportiva, cultural i d'oci que se suma als serveis propis d'una platja de bandera: centre de salut, oficina de turisme, servei de socorrisme, banderes, platja accessible, mobiliari urbà… Després del parèntesi de 2020, este estiu hi ha activitats des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost i totes les propostes gratis, naturalment.

Llegeix més...

Tots els divendres i dissabtes de juliol, viu la cultura en viu i a la fresca

21 Juny 2021

Dues programacions culturals se sumen este estiu: al juliol, en el nucli urbà, en la plaça del País Valencià; i a l'agost, a la platja. Dues propostes per a gaudir de la cultura segura, amb aforament limitat, entrades gratuïtes i respectant les mesures sanitàries existents a cada moment. Els divendres i dissabtes de juliol, cultura a la fresca gratis… això sí, reserva abans les teues entrades telefonant al 961 421 949.

Llegeix més...

Article de VOX del mes de juny : «Per Olivia, sí; per Yaiza , no»

17 Juny 2021

Este és l'article del VOX de juny, titulat Per Olivia, sí; per Yaiza , no. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Nou paviment als carrers del Barrio i millor accessibilitat en la plaça del País Valencià

15 Juny 2021

Del 14 de juny al 9 de juliol es realitzen les obres de repavimentació d'alguns vials del Barrio, amb nou asfalt als carrers Replà, Governador Angresola, Castelló, Verge al Peu de la Creu, Germanes Martínez, Mariano Amigó i Passeig de la Constitució. Al mateix temps, es millora l'accessibilitat en la plaça del País Valencià, incloses les entrades a l'Espai Social dels Majors i al Jutjat de Pau. El trànsit serà desviat en moments puntuals en funció del ritme de les obres.

Llegeix més...

Altres