Els senderistes de Puçol a la busca de les savines mil·lenàries

Els senderistes de Puçol a la busca de les savines mil·lenàries

Com si d'un ple municipal es tractara, la ubicació dels magnífics exemplars de Savina Alba conformen un hemicicle on el senderista pareix que senta la necessitat expressar les seues interioritats davant d'estos longeus sers vius, ja que alguns sobrepassen els mil anys, és a dir autèntics fòssils vivents.

 

La ruta comença el la localitat de la Pobla Sant Miquel, dins de la comarca del Racó d'Ademuz en els contraforts occidentals de la Serra de Javalambre i des de l'any 2007, declarat com a Parc Natural de la la Pobla de Sant Miquel, catalogació encertada perquè l'espai protegit que podem trobar, és de summa importància, bé pels seus hàbitats, espècies o processos ecològics.

No hi ha dificultat a l'hora de mamprendre la ruta, simplement guiant-nos per la senyalització del PR-131.8, el qual ens conduirà fins al consell de les Blanques o Savines mil·lenàries.

Tan sols recordar-vos que, és molt important tindre consciència de la fragilitat d'estos ecosistemes a l'hora de caminar en el seu entorn, per a així preservar-ho per a futures generacions que puguen visitar-les.

Informa: Paco Ramírez

 

30 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres