Els senderistes despedixen la temporada amb un capbussó en el riu Carbó

Els senderistes despedixen la temporada amb un capbussó en el riu Carbó

El diumenge 14 de juny, el Grup de Senderisme Puçol va realitzar la seua última eixida de la present temporada, a la localitat de Vilafermosa del riu i el riu Carbó. Sens dubte esta ruta ha sigut un final de temporada refrescant ja que amb una combinació de senderisme i jocs en l'aigua.

I diem jocs en l'aigua perquè la jornada calorosa que ens acompanye durant el trajecte de la nostra última ruta d'esta temporada, que va tindre com a escenari principal el riu Carbó, en la localitat de Vistahermosa del Riu, invitava a un refrescant capbussó.

Durant el trajecte, algun senderista confonia intencionadament la senda per a endinsar-se en el llit del riu i poder així rebaixar la sensació de calor.

La senda no presentava cap dificultat, ja que es tractava del GR-7, un dels més transitats de la Comunitat Valenciana. Al llarg del seu recorregut, a poc a poc ens va conduir al tram final, amb un espectacular bot o trencada del riu, on els nostres fatigats senderistes van poder disfrutar d'un bany idíl·lic en una piscina natural, acompanyats d'un salt d'aigua d'una miqueta més de 25 metres.

Acaba així el nostre calendari d'eixides quinzenals. Esperem que la pròxima temporada nos depare igual o millors sensacions i disfrutem d'este medi natural que és la muntanya.

Tornem al setembre amb més recorreguts a peu pels paratges de la Comunitat Valenciana.

Informa: Paco Ramírez

15 Juny 2009
FaceBook  Twitter  

Altres