La brigada municipal inicia la seua campanya estiulenca de poda d'arbres

La brigada municipal inicia la seua campanya estiulenca de poda d'arbres

Durant la primera quinzena de juny, la Brigada municipal d'obres i servicis està realitzant l'habitual poda estiuenca d'aquelles espècies amb gran caiguda en les seues branques, la qual cosa pot crear molèsties als veïns i vehicles. Palmeres i melindroses són el seu principal objectiu.

"A la tardor, aprofitant que els arbres perden els fulles, fem la poda general, tant en el nucli urbà com en la platja", assenyala Manuel Reyes, l'encarregat de la brigada. "Però el creixement que experimenten a la primavera algunes espècies obliga a realitzar un remuntatge poc abans de l'estiu, per a evitar accidents".

El remuntatge, o retall d'aquelles branques que pengen en excés i poden aconseguir l'altura d'un veí caminant, ha sigut realitzat per l'equip de jardiners de la brigada, al costat d'un camió amb grua de suport cedit per l'empresa Tenelec per als casos de major altura, com les palmeres del passeig marítim i en el pàrquing de l'ajuntament.

A més de les palmeres, són les melindroses els arbres que necessiten cada any, quan s'acosta l'estiu, una poda sistemàtica. Però no acaba ací la tasca de la brigada, que ara, al juny, comença la seua batalla diària per al manteniment del gespa en totes les places i jardins de la població.

"Són molts metres quadrats de gespa natural els que hem de regar i tallar cada setmana, perquè si no es cuida amb carícia l'aspecte de les places, sobretot amb la calor estiuenca, seria desastrós", conclou l'encarregat de la brigada.

11 Juny 2009
FaceBook  Twitter  

Altres