El Grup de Senderisme despedix l'any amb un passeig pel Túria

El Grup de Senderisme despedix l'any amb un passeig pel Túria

Este itinerari que per a esta ocasió hem elegit ha suposat per a alguns conéixer una zona de la nostra geografia un tant desconeguda, però que sens dubte, després de la visita realitzada, guardarà en el seu interior un record gratificant del seu pas per estos paratges i del seu espectacular recorregut entre tallats i vistes al riu Túria.

La senda, d'una longitud de 15.600 metres i amb un desnivell mitjà de sóls 170 metres, amb una dificultat lleugera, ha sigut realitzat per satisfactòriament pel Grup de Senderisme Puçol, complint totes les expectatives programades.

Esta ruta és un recorregut circular amb el riu com a eix principal i pel que vam travessar tres termes municipals: Gestalgar, Chulilla i Sot de Chera, sent un nexe més d'unió entre estes poblacions pròximes, però allunyades per les vies de comunicació.

Volem despedir esta crònica, última de l'any, desitjant unes bones festes i un prospere any nou, a tots els integrants del Grup del Senderisme Puçol i a tots els que d'una forma o una altra ens seguixen amb els nostres recorreguts.

A tots vosaltres, GRÀCIES.

Informa: Paco Ramírez

24 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres