La segona passarel·la de gossos va ser un èxit a causa de la gran afluència de públic

La segona passarel·la de gossos va ser un èxit a causa de la gran afluència de públic

El diumenge 23 de novembre es va celebrar la segona edició de la passarel·la de gossos sense llar, un certamen que pretén buscar un refugi a estos animals.

 

José María Beltrán Alonso és l'encarregat de la gossera de la Mancomunitat de l'Horta Nord i conta que "la passarel·la canina d'enguany va ser un èxit" a causa de la gran quantitat de públic que es va desplaçar fins al Puig (lloc on es troba la gossera) per a veure esta desfilada tan peculiar. La idea d'organitzar esta desfilada va sorgir de Refugio Can, una associació sense ànim de lucre dedicada a la protecció dels animals.

José María conta que la passarel·la "pretén donar eixida a estos gossos de tota raça, normalment mestissos, i de totes les edats". Amb l'edició d'enguany tenen cinc possibles adopcions per a tramitar.

Un problema que assenyala l'encarregat de la gossera és que, per regla general, "la gent és més donada a adoptar gossos de pocs mesos, que altres de més edat, com és el cas de la majoria dels protagonistes d'esta desfilada". Encara que per sort la gent es va conscienciant del problema dels centenars de gossos que hi ha sense llar, i no es tanca a adoptar siguen de la raça que siguen i tinguen l'edat que tinguen. Bona prova d'això hi ha sigut el públic que el diumenge va abarrotar la gossera municipal per a veure esta desfilada canina i possiblement adoptar a algun dels seus models.

Informa: Nuria Martínez León

23 Novembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres