El Grup de Senderisme Puçol tanca per vacacions

El Grup de Senderisme Puçol tanca per vacacions

Hem penjat el cartell de “tancat per vacacions”, amb esta última ruta, les Fonts del Palancia, posant fi a esta temporada 2007-08. Ha sigut un autèntic plaer comptar amb tants senderistes al llarg d'estos nou mesos d'eixides. Al setembre tornem amb més propostes per a disfrutar, a peu, del nostre entorn natural.

Amb l'arribada de l'estiu, el Grup de Senderisme Puçol dóna per finalitzada les rutes del programa elaborat al setembre i que es van iniciar amb el Dia del Club, com ve sent habitual.

En esta última ruta, catalogada com a dificultat baixa (una sola estrela en l'argot dels senderistes), l'inici es va fer des de la població de Segorbe, passant per Navaixes fins a l'embassament del Regalló i, per un camí distint, de volta de nou a Segorbe.

Va ser una eixida còmoda, però llarga, ja que la distància acumulada va superar els 18 quilòmetres, encara que a mes d'un li va paréixer poc.

Esta ruta està jalonada al llarg del recorregut per nombroses fonts que, junt amb el discórrer de l'aigua del riu Palència, i un parell de salts d'aigua, com el Salt de la nóvia i la Cascada del tío Juan, van fer que la jornada es convertira en un autèntic final de curs.

No volguera tancar esta crònica sense agrair a cada u dels senderistes que ens han acompanyat durant estes rutes la seua inestimable companyia.

Esperem i desitgem que la pròxima temporada tornem a disfrutar junts de la muntanya i dels seus paratges.

Informa: Paco Ramírez

15 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres